Proklik na vlastní profil

Sexyholka
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda do budoucna neplánujete, že by bylo možné se prokliknout na svůj vlastní profil, tedy když si rozkliknu menu a vidím tam svůj nick "sexyholka", tak zda by na to do budoucna nešlo kliknout a ocitla bych se na svém profilu :) teď to dělám zdlouhavě, že jdu na prodávající a ne vždy se člověk najde na první, druhé, třetí straně :) Já na sebe koukám, abych věděla jak to vypadá celkově pro okolí, co je třeba aktualizovat a tak, taky na srdíčka, to je jasné :D :) děkuju :)
Kalhotkomat.cz
Dobrý den, právě jsme pro vás přidali odkazy na svůj vlastní profil i na zobrazení vlastních nabídek na webu.
Brunetty
Hezký den, tak mě to vůbec nevadí. A podle mě zbytečné. Nežárlím na jiné prodávající a ráda občas kouknu i k jiným co nabízí cestou k sobě. Maximálně jsem se našla na třetí straně. Takže žádná dálka:). A mě by se zase líbila kolonka pro ty co nenabízíme videa. Tak nějaké minimum kupujících bude co o toto zájem nemá.)
Zobrazit 4 odpovědi
Makin
Tohle by bylo dobrý, bylo by tak jednodušší se dostat na svůj profil.
Bernadette
Klidně jsem taky pro 🙂
Terinka
Ahoj, kdyz das prodavajici a filtrovat tak tam muzes napsat svoji prezdivku :) jinak urcite taky souhlasim, bylo by to pohodlnejsi 😊
Zobrazit 1 odpověď