Problém s paysafecard

Ciburga
Dobrý den, když už poslední dobou řešíte ty platební metody, myslím, že byste mohli vyřešit tu chybu kolem paysafecard.
Zákazník zaplatí 29 korun za paysafecard, vy si strhnete 19 % z ceny včetně poplatku 29 Kč a pak strhnete 29 Kč nám.
Napriklad za objednávku, která stojí 100 Kč při běžné platební metodě funguje rozdělení peněz:
Zákazník zaplatil: 100
Provize kalhitkomatu: 19
Výplata prodavajici: 81.
V případě paysafecard to ale je:
Zákazník zaplatil: 129
Provize kalhotkomatu: 25
Cena za paysafecard: 29
Výplata prodavající: 75
Jsem si jistá, že je to pouze chyba v systému, protože je to poměrně nová platební metoda, ale vidíte, že na těch levnějších položkách je rozdíl skutečně velký a vy na paysafecard vydělávate, zatímco my proděláváme. Jednodušší by bylo odečíst cenu za paysafecard před tím, než se odečte provize Kalhotkomatu a bylo by to mnohem víc fér vůči nám.
Případně bych ocenila, aby si prodávající mohly vypnout možnost paysafecard stejně tak, jako je to s dobírkami.
4

Tohle mě taky štve. A nebo když je posílání balíčku na Slovensko s přirážkou 50Kč, a KM si strhne těch 19% i z těchto peněz.
Obecně je na prd, že mi kolikrát z celkové částky přijde jen polovina zaplacených peněz, a to si pak člověk ťuká na čelo, když si ještě odečtu cenu pořízené věci, obálku/krabici, uzavíratelný pytlík, tisk štítků a kdybych měla počítat i třeba izolepu a můj čas, tak to vůbec nemá cenu dělat. Ty peníze jsou opravdu jen bonus k něčemu co ženu musí bavit...