Přidat sekci online služeb

Baculka1979
Řada z nás nabízí online služby (Skype, webka, psaní atd.), nevím, kam to dávat, protože - poštou nic nezasílám, fotky to nejsou a video taky ne. Myslím, že by bylo fajn mít tu nějakou takovou sekci (název mě napadl jen ty online služby, třeba najdete někdo lepší), než pak žádat přes mejly o storno zasílání poštou ne? Nebo dát možnost, abychom si samy u nabídky zaškrtly možnost - online služba? Nevím, třeba nás/vás napadne něco lepšího. Díky za reakci.
Mirek (admin)
Určitě, naprosto souhlasíme. Již nějakou dobu na tom pracujeme. Nebude to hned, ale co nejdříve to půjde. Velká otevřená otázka tam zatím je to, kam přidávat nabídky na "video" na přání. Protože zákazník to bude hledat v sekci "Video". Z našeho pohledu ale zatím tato sekce znamenala "Video ihned ke stažení "...
Zobrazit 1 odpověď
tajemnyy
Video hovory či jen hlasový hovor mohly být přímo v chatu stejně jako na facebooku na každé bi bylo zda využije či ne též by se mohlo ukázat na videu zboží stav , jelikoš mnoho fotí jen ilustrační foto které mají xx zboží stejné .
Deisy
Já mám tuto nabídku ve fotkách... Právě kvůli tomu, abych pak nemusela psát na KM
Zobrazit 2 odpovědi