Poznámkový blok

Goodtastepussy
Jako první bych chtěla pochválit KM administrátory a správce za možnost nahrávat videa přímo na KM, po pádu uložta to je velmi chytré a užitečné řešení. Mám další nápad který by byl podle mě velmi užitečný a přínosný. Moc bych uvítala možnost něčeho na způsob “poznámkového bloku” funkce která by umožňovala si naplánovat co s jakým “zákazníkem” mám v plánu a ohledně čeho se mu ozvat a co s ním ještě řešit, něco na způsob diáře ještě s kalendářem. To by bylo podle mě moc super.
Jarda (admin)
Poznámkový blok má každá prodávající dostupný na detailu každé objednávky. Blok má také prodávající k dispozici v detailu u každého konkrétního zákazníka na svém chatu. Poznámka je vždy společná pro všechny objednávky i konverzaci u konkrétního zákazníka. Nikdo další tuto poznámku neuvidí. Pokud máte ke způsobu fungování této funkce jakékoliv konkrétní připomínky nebo konkrétní návrhy na úpravy pro zlepšení současného stavu, budeme za ně rádi.
Alderafeet
myšlenka pěkná ale spíš zbytečná práce pro adminy. Vem si normálně diář nebo malej kapesní kalendář a piš si to tam :) (nemyslím to nijak zle...)
Bernadette
Je pravda, že si vše hodně pamatuju a málo kdy zapomenu . Neumim se úplně naladit jak to myslis, klasicky diář pro vše na kalhotkomatu ?.. Já vše nosím v hlavě a ani když si to někam napíšu, tak se mi jakoby neuleví to je spíš můj osobní problém 😉🤭😁. Postačí mi , funkce vyřizuje se dokud to nedodělám neodfajfkuji(to mi hodně pomáhá). Ale jako diář nerozumím co bych si tam psala , když vše svítí v objednávkách. Zajímalo by mě u jakých přesně objednávek by ti to pomohlo.(možnost poznámek hodně využívám 👌) Víc bych to rozepsala u jakých objednávek atd... nebo jestli to je klasicky myšleno jako diář . Krásný den všem 🙂