Poštovné

Fetish
Myslím že zákazník by měl hradit i poštovné , tedy například udám cenu kalhotek 299 a zákazník by viděl při objednávce cenu 299+ 70 poštovné ,zaplatil by tedy cenu 369, jestli je to pro zákazníka problém , mohl by se se mnou aspoň podělit o poštovné takže by viděl cenu 299+ 35, to snad nikoho nezabije , a my bysme nemuseli přijít o 70 korun jen tak
Dove
Mám dotaz . Jak je to s poštou u nematerialních věci? Napr posilam fotky nebo s někým chatuji v kalkulaci se mi objevuje i pošta.. u těchto věci poštu nevyužiji
Zobrazit 6 odpovědí
Laura995
Když si na jakémkoliv eshopu cokoliv kupuji, tak taky vždy vidím cenu zboží a až při objednávce se připočte cena poštovného, podle zvolené přepravy. Nepřijde mi to nijak zvláštní, tak nevím proč zde musí být poštovné zdarma. I velké eshopy mají dopravu zdarma např. při objednávce nad 1000 Kč.
Mirek (admin)
Již jsme to v některém vlákně řešili, ale klidně můžeme znovu. Máme 2 základní možnosti: 1. zákazník vidí konečnou cenu již od začátku (u všech nabídek) 2. zákazník vidí částečnou cenu (např. 300 Kč) a během objednávky se mu k tomu dopočítá sada poplatků, se kterými nic neudělá (doprava, platba, odměna Kalhotkomatu, atd.) - a ve výsledku zaplatí např. 400 Kč Který ze zákazníků bude spokojenější? My si pořád myslíme, že ten první. --------------------------------- Další možností, jak toto téma řešit, je, že bychom prodávajícím dali možnost volby, jak zadávat cenu nabídky: 1. zadávání konečné ceny (máme nyní) 2. zadávání "mého výdělku" Od varianty 2 nás zatím odrazovalo to, že část prodávajících by pak byla zmatená... "proč se na webu ukazuje 369,- Kč, když já jsem zadala 299,- Kč". Mohli bychom ale také dát na výběr z obou - a každá slečna by si volila způsob zadávání...
Zobrazit 2 odpovědi
Lištička3
Tak to si rovnou můžete dát u kalhotek cenu 369 a máte to, ne? 🙈
Zobrazit 2 odpovědi