Postihy...

Grainne
Můj profil Moje nabídky
Už to tady kdysi někdo psal, možnost psát komenty k nakupujícím, nebo je nějakým způsobem postihovat. Viz uživatel /: nakoupí, nezaplatí, tudíž blokuje týden zboží. Evidentně se tady tím baví, protože nás bylo 5 . My jsme neustále hodnoceni nebo upozorňování, ale nakupující si tady v podstatě dělají co chtějí. Nepřijde mi to fér
6

Terinka009
Konkretne uzivatel se jmenem '/: ' si zarezervoval kalhotky i u me. Nema ani overeny telefon, nesplnuje 100 procent. Obcas to tihle 'zakaznici' delaji snad schvalne. Neco zarezervuji jen tak, pak uz se kolikrat ani neprihlasi. Objednavku jsem stornovala hned druhy den, aby mi to tu nesvitilo.

Redpoison
Postihy ne,ale dala bych podmínku k registraci vložení kreditu... To by pisálky omezilo

Bernadette
Postihlé už jsou vidíme důvěryhodnost a mohou se psát do písalků pokud tě někdo ser* natolik , že chceš ať to víme.
Vždy nás někdo bude SRÁ. jako my je .
Pokud něco někdo drží popros adminy o vrácení do nabídky .
Jak více bys je postihovala? Doplněk do důvěryhodnosti věty prodávajících???

Anonymníkráska
Fér to není, ale kdyby tu nebyli nakupující, jsme tu zbytečně i my, proto je pochopitelné, že si tady v podstatě dělají, co chtějí a kdyby došlo k možnosti, že bychom je mohly hodnotit i my, tak by se to některým nemuselo líbit a odešli by 😁 takže si spíše myslím, že na tohle KM nepřistoupí