Posouzení relevance hodnocení

Dianka
Ahoj všem. Jak už jsem psala i ve své povídce a i tady na fóru tak občas projíždím profily ostatních holek jen tak pro zábavu a teď abych se dostala k jádru pudla .. no koukám občas i na to hodnocení a někdy mě zaráží za co jsou pánové schopni to špatné hodnocení dát Prijlad: teď jsem koukla na hodnocení slečny elasiiie - snad ti nevadí že tě jmenuju kdyžtak se předem omlouvám ale připadá mi to jako perfektní příklad pro to co chci říct. Mám dojem že kalhotkamat jakožto administrátor by měl v některých případech posuzovat relevanci hodnocení. Pokud jsem to správně pochopila tak slečna elasiiie dostala do hodnocení pouze jednu hvězdičku přičemž je u toho komentář “nic jsem nedostal” což působí dost divně asi jako by se elasiiie na balíček úplně vykaslala ... a ta k tomu píše že ale pán vůbec nekomunikoval a balíček měsíc nevyzvedl což absolutně není chyba slečny a podle mě by administrátor měl takové hodnocení posoudit jako nerelevantní a smazat ho co vy na to? Jsem moc vděčná za to že nově můžeme přidávat svoje reakce na hodnocení nicméně... Stejně to celkové hodnocení nebo počet hvězdiček ktery je na první pohled vidět na profilu ovlivní a může to potom vypadat špatně i když je vlastně pravda někde jinde. Neříkám detailně zkoumat každé hodnocení to je nesmysl ale říkám v některých případech prostě posoudit jak to bylo .. projet třeba jejich společnou konverzaci a zhodnotit zda měl pán právo takto hodnotit ... ono podle mě těch zas tak vyloženě špatných hodnocení tu není a každá prodávající si jistě vidí do svědomí co a jak splnila - zda to odflakla, zda komunikovala, zda poslala včas .. Díky a hezky den