Posíláni fotek zakaznikem

Lištička3
Nebylo by fajn dat do nastavení kolonku na zakázaní posíláni fotek zákazníkem? Poslední dobou mi tu chodí jen nevyžádané fotky penisu a já na ne fakt nejsem zvědavá 😀
Lenny13
Promin, ale jsi na stránce 18+ a musis s tím počítat. Myslim si, ze takové fotky chodi nám všem a i když taky nejsem nadšena z toho, ze mi přijde ,,lachtan” bez jakéhokoliv pozdravu nebo bez předchozí konverzace, nějak me to extra neobtezuje. Když někdo otravuje s tímhle casto, bloknu ho a mám klid😀 Navíc mnohdy tu chodi i jiné věci než prave ,,lachtani” a to je někdy i horsi 😀 Bez fotek by to tu nebylo ono. Je fajn mít možnost kontrolovat plnění ukolu otroku atd.. Patří to sem a byl by to krok zpet, jak už sem psala Terinka009
Anonymníkráska
Mně třeba fotky penisů nevadí, ale jednou mi jeden kupující poslal fotku, kde měl na jazyku h*vno a ještě po*ranou plínu, bez jakékoliv naší interakce a ani si u mě nic nekupoval, takže tohle mi přijde mnohem horší než “lachtani” 😂
Zobrazit 9 odpovědí
Ando
Rekla bych ze ony ty fotky k tomu tady tak nejak patri. Vsechny se tu svym zpusobem nejak vystavujem. A oni ti panove se chteji taky pochlubit a ukazat. Pokud te fotky obtezuji, muzes si to dat jako prvni vec na profil. A pokud ti vadi ze ti nekde nekdo bude cist pres rameno, tak hold asi je potreba otvirat zpravy v soukromi.
Zobrazit 3 odpovědi
Terinka009
Zakazat posilani fotek od zakazniku by byl velky krok ZPET, to postrada veskery smysl. Diky Bohu, ze fotky je mozne posilat.. Vzdyz to i zjednodusuje konverzaci, vidim co zakaznik posila..mam staleho zakaznika, ktery mi i jen tak posle fotku krasneho vyhledu, napriklad nekde v prirode. Nevim, proste s nekterym mam i pres 1000 fotek poslanych. To ze je tady par neslusnych, kteri ani nepozdravi a poslou ti rovnou lachtana do chatu, to nemam rada. Takove ihned blokuji, prijde mi to drze a nevychovane chovani. Ale deje se to jen vyjimecne. Ale kvuli par takovym nebudeme zakazovat prece neco, co tady k tomu patri. A pokud ti to tak vadi, tak nezlob se na me, ale jsi na takovych strankach, kde proste se takove fotky posilaji. Tak bud je otvirej v soukromi, nebo tady nemusis byt. Nemyslim to spatne, ale proste zakazat posilani fotek je totalni nesmysl. Vzdyz my uz cekame na moznost posilat videa, pripadne webka a zakazat fotky, to by bylo pohrbeni KM zaziva.
Zobrazit 2 odpovědi
Ivanna_belle
Podľa mňa fotky k tomuto patria. Ako inak by sme robili hodnotenia 🍆? Alebo kontrolovali či otrok splnil svoju úlohu? Jedine ak by sa dala spravit cenzúra na fotku, ktorá sa odblokuje kliknutím na fotku. Ale zakazovať úplne fotky mi príde proste nereálne. Neviem si predstaviť žiadať zákazníkov nech to nahrajú napríklad na ulozto. Je predsa pohodlnejšie poslať to priamo do správy
Scarl4t
Jako já ti nevím. Jsme na portálu, kde je nahota normální a pokud tě to nezajímá, tak jdi dál ne?😂 Nikdo tě nenutí na to odepisovat nebo něco. Zas zakázat zákazníkům posílat fotky mi přijde jako blbost…
Zobrazit 4 odpovědi