Ponuky muzov

Zvysky
Ahoj. Uvital by som tu este 2. veci :
1. Ponuky od muzov (aj tak vela dam spolupracuje so svojimi partnermi tak preco to neurobit oficialne.
2. Skutocne ferove a transparentne by bolo keby si kupujuci mali moznost medzi sebou pisat a vymienat tak skusenosti. Viac by to pomohlo oddelit zrno od pliev. Uvital by som formu sukromnych sprav alebo aspon verejny chat s jednou miestnostou.
2

LadyMammy
1. Ano spousta holek to tady má. Ale je to porušení pravidel.
Přímo admini mi řekli - profil má být pouze od kupující, ne tak aby byl od dvou lidí. Navíc tady nechtějí mít na fotkách penisy atd.
Když už se tady prodává sperma (ano taky ho v nabídce mám) na fotkách musí být výhradně žena. U nabídky musí být zřetelné,že "produkt" prodává žena , které patří profil a v případě jakýchkoliv dotazů,musí být každá z nás ochotná adminům doplnit souhlas třetí osoby a plnolest.
To samé platí u videí s otroky, partnery atd. Prý ho tady smíme mít jen když splníme podmínky viz to, co jsem psala.
Každopádně to tady stejně nikdo neřeší a jede to ve velkém. Takže tak.
Píšu jen pro upřesnění, aby bylo jasno, proč tady takové nabídky jsou. Jelikož nabídky jsou schváleny bez spojení s adminem. Takže pokud nabídku nikdo nenahlásí, neřeší se to.

honeybunny_
Ani jedno mi nepřijde jako dobrý nápad, jak píše Scarl4t dole.. 😅
Na nabídky mužů by to chtělo jiný server, protože jsou tu tací zákazníci, co když vidí byť jen kousek penisu na fotce, nebo pánskou ponožku, tak nahlašují. Protože je to odrazuje, nemají to rádi, a proto by to spoustu z nich mohlo z KM odradit úplně, když by tu najednou bylo plno pánských trenýrek a bůhví čeho, i orientace v nabídkách by byla složitější.
A k tomu druhému bodu - přesně jak se píše dole, od toho tu je přesně naše hodnocení a spolehlivost. My taky nemůžeme mít soukromý chat a ani soukromé fórum s holkama, a myslím, že je to v obou případech docela dobře.😊

Scarl4t
U 2…obávám se, že kdyby kupující si mohli psát mezi sebou soukromě, tak by tu speciálně někteří nepřející roznášeli “drby” a snažili se ostatní překecat, že u téhlé a tamté slečny nekupovat atd. Už ve fóru se ukázalo, že jsou tu zákazníci, kteří chtějí některé slečny “zničit” viz poslední, který chtěl všechny nahlásit na finančák…😂
Nemyslím si, že je to dobrý nápad. Aby si poznal, zda slečna je dobrá a dobře dělá svoji práci, máš tady hodnocení na našem profilu 😋