Počet fotek v galerii
Berry19
Nebylo by přínosné, kdyby prodávající u svých galerií fotek automaticky uváděla také počet obsažených fotografií? Podobně jako dnes kupující vidí délku nabízeného videa. Člověk by tak hned věděl, zda za danou cenu kupuje jen pár fotek, nebo rozsáhlou galerii. Podle mě by tím ubylo zbytečného domlouvání s prodávající ohledně tohoto detailu – zvlášť když už jsou soubory hotové a nahrané, takže se do nich pravděpodobně už nijak nezasahuje.
3
Luxinka
Ahoj píšu to tam vždycky 😝ale taky mi vadí že to tu nejde rovnou dat když u videi jde vidět čas bylo by fajn to tu mít je to jednoduchá věc jinde to funguje😚
Chrisstin
Souhlasím.Super nápad 🙂 .
Já to automaticky píší do popisku, někdy do nadpisu.
Kdyby tam byla nějaká kolonka..Tak by to bylo pro zákazníky přehlednější 🙂
Bernadette
Zdravím super nápad souhlasím já to vždy udávám do popisu , ale nemáme to jako povinnost.
Kriss
Já to píšu automaticky, je to dost důležité info. Takže ano, určitě by bylo fajn aby na to byla ,,kolonka,, stejně jako na TC videa.
LadyMammy
Já to u nabídek píšu do popisu. Ale za mě super nápad uvést to přímo do nějaké kolonky.
Border
Super nápad. Je to detail, ale důležitej. Bylo by to mnohem přehlednější. To samý dýlka audia. 👍
Malá Víla
To je asi fajn napad.
Ja to treba u nabidek pisu, ale pokud by to tam bylo automaticky jako u delka videa, tak by to zakaznikum urcite pomohlo.