Plánování nabídek

Scarl4t
Ahojky, napadlo mě jedno vylepšení, které věřím, že by mělo svoje využití. A to plánování nabídek. Prostě kolonka, kde by se nastavilo kdy se daná nabídka na profile zobrazí. Kolikrát připravuju nějaké nabídky dopředu a ráda bych je nastavila tak, aby se to poté samo v daný datum/čas zveřejnilo ☺️ Většinou přes den něco dělám a někdy se stane, že to nestihnu nebo jednoduše zapomenu 😅 Počítám s tím, že to není moc velká změna, ale využití nějaké by to mohlo mít, většina z nás to určitě zná i z jiných nejmenovaných platforem….co myslíte? ☺️ *k tomu by šlo znova navrhnout nějaká akce/sleva kolonka, ale to není prioritní*
blue86
Kolonka akcie alebo zľavy by bola podľa mňa super... Kupujúci by videl, že nabídka je zrovna v akcii a nevznikali by nedorozumenia typu "minule to stálo menej, prečo nie teraz"... Stalo sa mi to už párkrát, keďže nie každý číta fórum a upravovať cenu pri nabídkach pre každého zákazníka osobitne je vyčerpávajúce... A tiež si myslím, že plánovanie nabídek znie fakt dobre, na iných platformách niečo, čo pravidelne využívam, keďže si predchystávam obsah dopredu a tu sa v tom celkom strácam :))
Zobrazit 1 odpověď
Bernadette
Je to mimo téma jo , ale nutnost je možnost vymazat ve zprávě nechtěné zprávy nebo fotky či video.... z důvodu bezpečnosti nikdo není dokonalý a poslat se dá v rychlosti cokoliv .
Zobrazit 4 odpovědi
Bernadette
Upřímě úplně to nepotřebuji , ale umím si to představit vždy mám spousty nabídek předfoceno a přidávám postupně dle sebe , tak by to mohlo být fajn a super pomocník na který bych si zvykla.
Zobrazit 1 odpověď
oh.baby88
Super nápad☺️
Ando
jojo pod to se ráda podepíšu 👍
Peee
To by bylo super....
Zobrazit 1 odpověď
CandyW
Za mě by to bylo super. 👍 Shodou okolností jsem na to dnes taky myslela. A nějaká ta kolonka s akcí, by byla taky super. 🙂 A aby se dala nastavit na 1-7 dní například a pak se cena zase vrátila automaticky zpět. 👍
Zobrazit 1 odpověď