Plánování nabídek

Scarl4t
Můj profil Moje nabídky
Ahojky,
napadlo mě jedno vylepšení, které věřím, že by mělo svoje využití.
A to plánování nabídek. Prostě kolonka, kde by se nastavilo kdy se daná nabídka na profile zobrazí. Kolikrát připravuju nějaké nabídky dopředu a ráda bych je nastavila tak, aby se to poté samo v daný datum/čas zveřejnilo ☺️ Většinou přes den něco dělám a někdy se stane, že to nestihnu nebo jednoduše zapomenu 😅
Počítám s tím, že to není moc velká změna, ale využití nějaké by to mohlo mít, většina z nás to určitě zná i z jiných nejmenovaných platforem….co myslíte? ☺️
*k tomu by šlo znova navrhnout nějaká akce/sleva kolonka, ale to není prioritní*
4

blue86
Kolonka akcie alebo zľavy by bola podľa mňa super... Kupujúci by videl, že nabídka je zrovna v akcii a nevznikali by nedorozumenia typu "minule to stálo menej, prečo nie teraz"... Stalo sa mi to už párkrát, keďže nie každý číta fórum a upravovať cenu pri nabídkach pre každého zákazníka osobitne je vyčerpávajúce... A tiež si myslím, že plánovanie nabídek znie fakt dobre, na iných platformách niečo, čo pravidelne využívam, keďže si predchystávam obsah dopredu a tu sa v tom celkom strácam :))

Bernadette
Je to mimo téma jo , ale nutnost je možnost vymazat ve zprávě nechtěné zprávy nebo fotky či video.... z důvodu bezpečnosti nikdo není dokonalý a poslat se dá v rychlosti cokoliv .

Bernadette
Upřímě úplně to nepotřebuji , ale umím si to představit vždy mám spousty nabídek předfoceno a přidávám postupně dle sebe , tak by to mohlo být fajn a super pomocník na který bych si zvykla.