Placení dopravy

Charless
Placení dopravy od kupujícího a ne aby to platila prodávající pak má s objednávky prd když má platit dopravu
PrsaticeE
Já nechápu, proč se nám odečítá 90 Kč za zasilkovnu, když cena je 79 Kč. Že by to měl KM dražší se mi nezdá, spíš si myslím, že se smlouvou by to měli mít levnější. Když jsem si objednala u jedné firmy balíček, počítali mi 59 Kč.
PrsaticeE
Já měla problémy, protože si zákazník udělal dvě objednávky a nedal mi předem vědět, abych mu je sjednotila do jedné, napsal mi, že to nevadí, protože má dopravu zdarma a stále nechápal, že dopravu platím já.
vlhkacarinka
Za mě by to mohlo byt aspon jasněji a zřetelnějsi napsáno a ne že je doprava zdarma. Trochu klamaní za mě🤷‍♀️.
Zobrazit 1 odpověď
Cruella
Hele. V podstatě to platí zákazník. Holky si to při objednávce započítávají do ceny. Jen je fakt, že pak někteří chlapi mají problém, že za jedny kalhotky např. 2 dny nošené mají dát třeba 400. Nějak zapomínají právě na to, že ta pošta jde z "našeho" výdělku započítanou v ceně zboží... 🤷🏻‍♀️ Stačí, aby si zde někteří nakupující uvědomili, že i to spodní prádlo musíme znovu nakoupit, je v tom ta doprava, cena za balicí materiál, a provize KM, a už to bude stačit. Ale je to od tebe milé! 🙃 Možná by nebylo od věci napsat na hlavní stránku, kde se člověk registruje - i pro kupující vlastně - info, že slečna má náklady na dopravu v ceně svého zboží, a že si KM bere provizi, aby se pánové zde stále nedivili, že máme takové "pálky" "jen" za kalhotky. 😁
Zobrazit 2 odpovědi
Rick
Stejně má většina prodávajících dopravu započítanou v ceně. To že některé prodávající umí konkurovat akorát cenou, a proto se cena pořád snižuje takže holky bez služeb navíc mají nic je druhá věc. Kdyby dopravu platil zákazník ostatní poníží cenu o dopravu a budeme zase na tom stejném.
Zobrazit 1 odpověď
Ďáblik
😍
Terinka009
Platime jeste vice, nez je zakladni cena za balicek Zasilkovny. Platime 90 korun. Pri stanovovani cen jsme nuceni tam tu cenu pricist. Nastesti vetsina objednavek je vetsi, navic spousta zakazniku da spropitne, tak se to porad vyplati. Ale jsi velmi hodny, ze na nas tak myslis 🙂 Myslim ale, ze kdyby si zakaznici meli platit dopravu, tak poklesne celkovy pocet objednavek. Je to jen takovy tahak na zakazniky 'doprava zdarma', ve finale to ale stejne ten zakaznik vetsinou zaplati v cene objednavky.
Zobrazit 7 odpovědí
ParisLove
Muž který myslí hlavně na blaho prodávající 👍💯👌
Něžná Michelle
❤❤❤❤❤❤❤❤