Paysafecard poplatek

Angel Slayer
Jaký máte názor na to že se poplatek za použití psc ztrhává nám z ceny? Je mi líto slečen které něco prodaj za 100kč a pak jsou ještě o 29kč lehčí. Za mě by bylo asi lepší dát vědět zákazníkum že oni budou muset platit 29kč za použití této metody platby.
The Lion Queen
Ty peníze platí nad cenu zboží, ne? Stejně jako dobírku (nám z toho jen strhavaji určité procento, myslím) 🙂
JmenujiSeNatalka
Nevadí mi to ba naopak jsem vůbec ráda,že tahle stránka je a my nemusíme inzerovat a vytvářet sami stránky. Poplatky,provize Kalhotkomatu chápu a v plné míře respektuji. Je to v pořádku.
Zobrazit 1 odpověď
Terinka009
Urcite to neberu jako tragedii. Priklad. Pri objednavce videa za 399 je rozdil pri pouziti teto platebni metody oproti jine v cistym zisku o 5 korun mene. Coz nepovazuji za zadnou katastrofu. 399, zakaznik zaplati 399 + 29, to je 428, cisty zisk 318 korun. Pri platbe kartou zaplati 399 a cisty zisk je 323. Rozdil 5 korun a zas tak casto si myslim ze tuto metodu nepouzivaji. Myslim, ze jsou zde mnohem vetsi problemy, ktere by se mely resit, vime ktere.
Zobrazit 1 odpověď
Brunetty
Hezký den, prodávající ať si nastaví za kolik chce prodat tak aby byla s konečnou částkou po odečtu spokojená ať si připočte případně i tuto službu a pokud chce prodávat za stovku tak ať prodává jaká lítost:-). Zákazníci jsou tu štědří co se týče třeba spropitného a stalo se mi pouze párkrát, že jsem nic navíc nedostala. Takže nějaké upozornění není třeba, zákazníci určitě ví....
Zobrazit 2 odpovědi
Victoria
Mám úplně stejný názor, taky by to za mě měl platit zákazník
Peee
Sorry, ale tohle je furt dokola.... 😒
oh.baby88
Přesně, také mě to štve☹️Ale samozřejmě jsem ráda za každou objednávku a zákazník za toto nemůže.
snehurka
Pokud je nabídka za 100 a zákazník platí touto metodou zaplati 129.Plati to tedy sam, mám je pak odecteno 19% a to i z těch 29 kaček.
Zobrazit 4 odpovědi
Harmony Marťa
Souhlasím, nechápu proč já bych měla platit za rozhodnutí zákazníka.