Oznámení "automatizované" objednávky

mlada_nevinnost
Zdravím a mám návrh na vylepšení. Za těch pár týdnů, co tu jsem, se mi už párkrát stalo, že si nějaký zákazník něco objednal bez toho, aby mě předem chatem kontaktoval (což je naprosto v pořádku, nevadí mi to, ale o tom dále...). Tím, že se jednalo o video nebo audio ke stažení s již funkčním odkazem, nepřišlo mi žádné upozornění na objednávku (ani sms, ani mail). Vím, objednávka byla dokončena i bez mého přičinění, zákazník dostal, co měl. Ale ráda bych mu třeba poděkovala za objednávku nebo si zisk z ní zapsala někam k sobě kvůli daním. Přijde mi zbytečné každý večer projíždět seznam objednávek, jestli se tam náhodou neobjevila nějaká, která byla automaticky vyřízená, a proto navrhuji: Aby i při takovéto objednávce Kalhotkomat zaslal SMS o jejím zaplacení nebo alespoň mail o provedené objednávce (a to i přesto, že nevyžaduje moji pozornost), popřípadě aby se alespoň objevil chat s tímto zákazníkem a se zprávou "XY označila objednávku 12345 jako doručenou. Objednávku jí proplatíme." Co vy na to?
honeybunny_
Podle mě taky zbytečný. Není přeci problém otevřít KM, a při kontrole, jestli ti někdo nepíše, se podívat rovnou do objednávek. Myslím si, že to tak děláme každá, a funguje to vcelku dobře.:)
Zobrazit 1 odpověď
CandyW
Bylo by to super. 👍
Victoria
Taky za mě zbytečnost
Terinka009
Ahoj, za me osobne to je zbytecne.. ale tim navrh nezatracuji, jen myslim, ze ja osobne nevyuziji 🙂 Pocet objednavek v zavorce je pocet objednavek potvrzujicich (chaty, prodej k odeslani). Proste pocet objednavek, na ktery prijde smska. Do toho se nezapocitavaji videa apod., to co nepotvrzujeme a je vyrizeno, jak rikas automaticky. Tohle by se muselo asi cele zmenit. Je na tom totiz zavisla i spolehlivost. Ja osobne tady nakukuju temer porad, takze nemam sanci prehlednout jedinou objednavku, at je to video ci objednavka k potvrzeni. Pote take hned zakaznika kontaktuji do zpravy, i v pripade videa 🙂 Mozna to nekdo vyuzije, ale osobne bych byla pro mnohem uzitecnejsi funkce, nez je tady toto 🙂Jak uz jsem zminovala, napriklad aby audio melo svou vlastni kategorii. Podporu to tady melo. Naopak, jsem rada, ze to co je k vyrizeni je oddelene od toho, co je potreba co nejdrive resit 🙂
Zobrazit 1 odpověď