Označení profilových fotek

Karkulka
Bylo by možné na profilové fotky zvětšit nápis Kalhotkomat? Píše mi jeden zákazník, že moje fotky jsou na instagramu na profilu Topczechlegs .. předpokládám, že tam nebudou jen moje fotografie.. Co vy na to, holky a ženy prodávající?
Lištička3
‼️ kdo se ještě holky podepíše? Můžeme si teda na fotky dat své logo, když s tím nic neděláte?
Zobrazit 8 odpovědí
Mirek (admin)
Dobrý den, v této konverzaci máme 2 témata: 1. instagramové profily ala Topczechlegs 2. kopírování / kradení fotek 1. Profily ala Topczechlegs Trik těchto "podvodníků" spočívá v tom, že slečnám tvrdí, že na uzamčeném Instagramovém profilu jsou její fotky. O přístup ale slečna musí požádat. Tím pádem "podvodník" vidí její IG data. S tím pak na slečnu zkouší triky, jako že jí zná a podobně. Nenechte se prosím takto nachytat a podobné věci nám ihned hlaste. 2. Kopírování / kradení fotek Tady bychom vás chtěli poprosit o nahlašování těchto krádeží přímo webům / seznamkám / instagramu. Stejně jako my podobné věci ihned řešíme, oni by měli také. Pokud by vám nechtěli vyhovět, dejte nám prosím vědět a pokusíme se vám pomoci, jak jen bude možné. Druhou variantou by bylo přidat vodoznak přes celou fotku / více malých vodoznaků. S tím jsme kdysi začínali, možná si někdo budete pamatovat. Problém je ale v tom, že pro zákazníky je to hrozně nepříjemné, proto jsme s tím také skončili. Slabý vodoznak jde poměrně snadno odstranit a fotku ukrást stejně. Silný vodoznak je pro zákazníka peklo. Je to složité. :-/ Proto bychom vás rádi požádali a nahlašování u daných webů a věříme, že to bude fungovat. Děkujeme za pomoc a pochopení Mirek & Tým Kalhotkomatu
Zobrazit 4 odpovědi
JmenujiSeNatalka
I já se připojují. Viděla jsem naše fotky na různých sexuálních seznamkách jako fake účty. Tento mini vodoznak je bez účinku.
Zobrazit 2 odpovědi
Lištička3
Ještě jednou otevírám téma. Dneska jsem přes jednoho člověka nasla moji profilovku z tudy na Tinderu. Mám ji jenom na IG, kde mám daný svůj vodoznak, tudíž fotka musí byt stoprocentně stažena z tudma (byla i přesně oriznuta dole v místě, kde vodoznak konci). Nedá se s tím něco dělat?
Zobrazit 5 odpovědí
Lištička3
Znovu tohle téma otevirám, šel by udělat nějak vodoznak přes celou fotku? Chtěla bych si tu dát pár božích profilovek, ale nechci prostě, aby se šířily dál bez nějakého vodoznaku, ten váš se dá lehce oříznout, v mnohých případech i vyretušovat 😀 bohužel můj vlastní si tady dát nemůžu 🙄🙄
Zobrazit 2 odpovědi
voňaváLolitka
Staci aby přidal administrator na každou volně vloženou fotku vodoznak- jemne průhledný a pres celou fotku. Zákazník uvidi co ma a my můžeme mít klid.
Symonica
Mě taky hned po zaregistrovani psali že jsem někde na insta přitom takové sítě nevedu
Zobrazit 5 odpovědí
GingerBitch
Mě taky jeden psal, ze je moje fotka někde na insta..
Wanes
Taky mi dnes někdo psal, že moje foto je na instagramu a není to poprvé co mi to někdo píše. Poprvé jsem se vyděsila, ale teď už na to reaguju slovy: ,,Jo jo já vím a o co ti jde?´´ A mám klid :-D
Baculka1979
Tak profil už má smáznutý :)))) Jj, šlo mu zejména o další kontakt jinde, škoda, že ten profil, co psal, není veřejný, docela by mě zajímalo, zda tam opravdu moje fotka je :DDD
Karkulka
Holky, diky za vaše zprávy. Jde do blokace, taky si myslím, že chce naše právé ig😀
Cocox
Píše opravdu každé.
Terinka
To pise asi hodne slecnam, psal mi uz podruhy z dalsiho uctu, to samy, dela si srandu podle me, chce na ten ig ucet pritahnout lidi nebo tim, ze das follow abys videla tu fotku tak uvidi tvuj ig, mysli si, ze jsme hloupy. Pokud je tam dava on sam, tak ten vodoznak tam snad videt je. Ale ja ho proste blokuju.
Zobrazit 1 odpověď
Lištička3
Navrhovala bych vodoznak nějak šikovně přes celou fotku 😀😀
Bernadette
Me psal taky
Zobrazit 5 odpovědí