Označení chatu s nakupujícím

Vintage girl
Zdravím, napadla mě funkce, která mi tu občas trochu chybí. Bylo by super moci si jako prodávající nějak označit chat s nakupujícím. Například proto, že má nakupující nějaké přání, na které zrovna nemám čas, ale třeba se k tomu chci někdy vrátit. Tak bych si označila chat a nemusela pak dotyčného zdlouhavě dohledávat či si někam zvlášť zapisovat jeho přezdívku. Pro nakupující to ani nemusí být viditelné, nemá to udávat oblíbenost jako srdíčka nás prodávajících. Byla by to jen praktická pomůcka pro prodávající. Plus kdyby se to ujalo, tak by pak bylo super i třeba filtrovaní chatů "pouze označení nakupující"
NatálkaKrejz
Klidně bych brala i možnost vybrat "oblíbené", že bych ty, se kterými komunikuji pravidelně měla nějak rozlišené :))
Voňavá-princezna
Taky bych brala, určitě je několik kupujících na které jsem zapomněla a pak na ně narazím náhodou když hledám někoho jiného 🫣😅
Dancing Feet
Mne by mozna i stacila moznost oznacit si zpravu jako "neprectenou" :) uz to by pomohlo v orientaci
Feet of Dita
Přesně něco takového mě napadlo taky, takový třídící systém, jelikož konverzací je hodně, ale je prostě potřeba si označit ty důležité.
Testudines
To by se mi taky hodilo, často se mezi *plebs* ztrácí důležitá konverzace 😁
Natasha Rose
Skvělý nápad, určitě by mi to pomohlo nezapomenout na některé věci 🤦🏻‍♀️😂
CherryLady
to mi tady strašně chybí
Malá Víla
Taky jsem kdysi navrhovala ze stejneho duvodu.