Odměnit prodávající

Rick
Nestálo by v úvahu přidat k profilum tlačítko “odměnit” “poslat dárek” nebo něco takového? Nemám rád veci typu finanční otrok a proplacení uctenek apod, ale někdy bych chtěl oblíbeným prodávajícím jenom tak něco poslat. Teď to jde jenom přes nějaké náhodné nabídky, kde by se objednávkou třeba blokovalo zboží apod.
Plus by se to dalo použit pro poslední dobou oblíbené nabídky “přivolej si mě” apod.
17

Blondýnečka
Byla bych i pro, odměnit prodávající od prodávající. Některé profily se mi líbí , když už se na nějaký podívám , nebo začínající profily jako prvotní motivaci , částka třeba 10,- 20,- nebo 50,- , která by šla mě rovnou z prodaných věci, takže už by se částka nestrhávala z poplatků. Myslím , že by to nikoho nezabilo a druhou potěšilo, popř.pomohlo do začátku..

oh.baby88
Zní to moc skvěle. Mě by se líbila možnost peněženky, do které by nám zákazníci mohli zasílat dárečky (kredity) a my po nějaké době vybrat.🥰Tzv by se jednalo o takové “všimné” pro radost.

Bernadette
Čtu si to znova a tak nechápu jak to myslíš vlastně, protože možnost dárků tu je + možnost stropitného taky... ty chceš jako přímo nějaké tlačítko odměnit jako od Kalhotkomatu , aby svítilo ne od holek co si to samotné vystaví?

Natasha Rose
Hrozně milý nápad ☺️ Určitě by to udělalo slečnám tady radost.

Vdolka
To je milý nápad, zatím tohle jde třeba přes "sponzorství" , stačí napsat a domluvit se kolik chceš poslat jako "dáreček".💓💋