Oblíbené nabídky na začátek v sekci Nabídky

NatálkaKrejz
Nevím, jestli se to tu už nepsalo, ale za mě by bylo super, kdyby KM udělal možnost nastavit třeba "Oblíbené nabídky", které by se v Nabídkách připnuly na začátek nahoru. Takové ty nabídky, které jsou nejvíce populární u zákazníků, například chat. Pak se mi chat v nabídce oblečení "ztratí", což mi přijde škoda. Nebo jestli je to nějak možné a já o tom jenom nevím? :D Moc díky!
Monči_čák
Možná proto , že jsem duší rebelka tak mě napadlo jak to udělám po svém :) Jelikož není tahle možnost si dávat své oblíbené nabídky do svého seznamu , založím nové vlákno na fóru a tam si budu dávat odkazy na své oblíbené nabídky.
St3eT
👍👍👍👍
Monči_čák
Tak tohle by bylo super :) Kolikrát když brouzdám nebo podle výrazu některých prodávajících " founím" po nabídkách a ty co mě zaujmou bych si ráda dala do mých oblíbených a mohla se tak k ním lépe vracet. A kdyby byla možnost označit oblíbenou nabídku nebo video srdíčkem. Kdyby přibyla v mém menu položka " Mé oblíbené " Bylo by to vše přehledně v jednom. U nabídky , která by byla prodaná by se mi objevilo , že nabídka je prodaná. V případě , že by se rozhodla prodávající nabídku smazat nebo stáhnout tak by došlo i k smazání té nabídky z mého seznamu.
honeybunny_
Souhlasím, taky bych ocenila možnost pripnout si nabídky (a i videa..) nahoru podle toho, jak chci. 😇