Oblíbená věc, sleva a upozornění na ni

Blondýnečka
Trochu se inspiruji vintedem a kdo ho zná, ten ví. 😊 Zákazník by si mohl věc, která se mu líbí, dát do záložky oblíbené, pomocí srdíčka, které by bylo u vystaveného zboží , viděl by to pouze on na svém profilu. V případě, že by byla daná věc zlevněna, měl by upozornění, také na svém profilu :)
Victoria Sugar
To by bylo super :)
Patrikkk
Jj
Makin
Já si myslím, že by tohle byl dobrý nápad. Ani nemusí jít přímo jen o slevy, ale i třeba o to, že si zákazník vybere víc nějakých věcí, které se mu líbí a potom si je může postupně kupovat, aniž by je musel znovu vyhledávat, nebo si je dávat do záložek v rámci vyhledávače.
DreamyDee
Zní to fajn 😇
elasiiie
Naprosto souhlasím!☺️
Amelai
Kladné stránky tenhle nápad určitě má... ale trochu se bojím, že k nevyžádaným fotkám údů by najednou přibylo do chatu i spamovaní s prosíkama o slevu. Také zkušenost z vinted... teda tam bez těch údů :D
Zobrazit 1 odpověď
Irenka
Perfektní nápad
Blondýnečka
Ještě co mi chybí je, starý dobry režim bez chatu :( chat je fajn .. avšak je tam hodně ale.. mohl by být systém , že po aspoň 1 zaplacené objednávce u kterékoli slečny (Hodně z nás zde nabízí třeba fotky za 99,-) se zákazníkovi otevře chat pro všechny slečny, nebo jen tu od které by objednal , alespoň první objednávku , ať už fotky , nebo prádlo... jinak je to tu spíše jako seznamka :( Mě to nevadí si popsat jen tak a klidně dlouho, o všem možném , jenomže jen proto tady nejsme, že jo.. hodně nováčků si tady přijde spíše jako na tu seznamku, seznámit se , pokecat.
Zobrazit 7 odpovědí
Sexyholka
Souhlasím :)
lilaah
Zvedam ruku pro :-) mit jako zakaznik takovy wishlist.. dobry napad!