Novy re-design. Feedback
TurboPferd
Zdravim, nechci hejtovat, rozumim, ze jste se nejspis snazili vyresit nejaky problem zobrazeni na mobilech a ze je za tim spousta prace, ale tohle se opravdu nepovedlo :(
Zacnu tim, ze KM pouzivam vyhradne na PC (1920x1080, klasicky monitor), nikoliv na mobilu a bohuzel nevidim jedinou pozitivni zmenu. Mam tu par bodu, ktere me trapi, snad to bude i trochu konstruktivni.
1) Proc zmizel "carousel" fotek? Toto mi prijde opravdu hloupe, protoze to znamena, ze se kazda prodavajici (tyka se to i nabidek zbozi) prezentuje pouze jedinou fotkou a pokud chci videt dalsi, tak se musim proklikat. Casto me zajimaji napriklad jen nohy dotycne prodavajici a kdyz je ma az jako 30. fotku, tak musim 30krat kliknout (navic ani nevim, jestli tam takova fotka je). Tohle vidim jako velke minus a myslim, ze to i snizi prodeje, protoze me opravdu nebavi proklikavat fotky na nabidkach, abych zjistil, jestli me na dotycne neco zaujalo (chybi mi ten overview, ktery carousel nabizel).
2) Proc jsou vsechny delsi popisky schovane za proklikem na "Cely popis" i kdyz mam dost mista na monitoru? Krome toho, zkraceny text by se mel expandovat. To, ze se otevre modalni dialog, ktery pak musim i zavrit (2 kliky navic) je naprosty UX zlocin a je to maximalne otravne.
3) Proc, kdyz si stranky zobrazuju na PC (klasicky 4:3 monitor), je vsude spousta "volneho" mista a i presto se texty zkracuji. Chapu, ze jste se snazili dosahnout responsive UI pro mobilni zarizeni, ale v dnesni dobe, se prece da zjistit pres "media queries", zda appka bezi na sirokouhlem monitoru a nebo na mobile devicu. Ted budu trochu technicky. Dival jsem se na HTML tech stranek, nevim, jak funguje ten vas grid, ale proc je rozdelen jen na "left area" a "right area"? Nove je ted strasne moc prazdneho mista mezi fotkou a nabidkami, navic me to nuti scrollovat na sirokouhlem monitoru. Proc proste nepouzit flexbox a rozpadnout ten layout do vice sloupcu (col1: fotka, col2: popis, col3: info, ...) podle sirky zarizeni? Dva fixni sloupce mi prijdou jako plytvanim mista na strance. Nevim, jak se pocita sirka content arey, ale to, ze se mi cela stranka zobazuje "v nudli" na klasickem 4:3 monitoru mi prijde spatne. Btw. pouzivam Brave browser (mel by renderovat stejne jako Chrome).
Zkuste se nad tim prosim zamyslet a neberte to nijak spatne. Vubec bych se nezlobil za pripadny "rollback" techto zmen, mam opravdu problem si na to zvyknout.
PS.
stale mi chybi funkcionalita "stahnout vse" u galerii ;)
25
Holky, je mi Vás trošku líto. Nehledě na nepovedené neustálé rozklikávání plného textu namísto expandování textu (ve stylu Show more...).
Tím jsme se vrátili uživatelsky někam do počátků internetu nebo skoro k MS-Dos.
Je mi líto těch, co si dávají opravdu práci s danou nabídkou, mají tam spoustu popisu a detailů, ale zákazník u ní nakonec klikne na nějakou jinou, protože ho něco zaujme.
Je jasné, že tahle strategie je pro to, aby se zvýšily prodeje ale jen v rámci aktuálního publika zákazníků. Zákazník se prostě dostane rychleji na jiné prodejkyně s podobným obsahem.
Je otázka, jak je napsaný ten algoritmus výběru "Mohlo by se vám líbit."
Nepřinese to větší oblibu této služby v rámci zatraktivnění pro nové prodejkyně. Pro zákazníky možná ano.
Nevím, zda se prodejkyně mohly zapojit do testování. Myslím, že oslovili jen zákazníky.
Bude větší tlak na to sdělit to nejdůležitější v prvních pár řádcích, což v důsledku povede ke sbližování a kopírování textů mezi prodejkyněmi a bude se ztrácet ta autenticita.
To mi přijde hrozně moc škoda.
Přitom je tu potřeba řešit jiné věci a požadavky, než je uživatelské rozhraní viz hlasovky.
Nikdo si reálně nestěžoval a stejně se udělal redesign, bohužel k horšímu. Proč se místo věcí, které nikdo nechtěl, nepřidalo pár funkcí, které se tady pořád dokola opakují? Vždyť jenom ty hlasovky jsou tak žádaná věc, která by i minimálně zvedla objednávky díky lepšímu pozitku při chatech apod.
Victoria
Už jsem taky psala jinde ale taky se přidávám i tady - předtím to bylo perfektní, jednoduché a přehledné. Teď je to opravdu ošklivé. Řekla bych že skoro všichni jsme předtím psali, jak se nám ty ukázky úprav vůbec nelíbí.. Když jsem ty ukázky viděla, tak jsem si říkala, jestli to myslíte vážně. 😣
Nelíbí se mi ani verze na PC a ani verze na mobilu.
Jak už tady bylo řečeno:
Popisky
Pokud člověk přijde na profil, musí rozkliknout bio, takhle to opravdu nikdo číst nebude. To samé u popisu nabídky.
Fotky
- Chybí carrousel, kdo to tu nezná tak si ani nemusí všimnout, že tam je fotek více, dokonce než na to najede na pc, tak pomalu ani nevidí, že může překliknout.
- To že je náhled fotky v nižší kvalitě jsem si taky všimla už dávno, po rozkliknutí se to zobrazí ok, dobře ostře.
Sekce "Mohlo by se vám líbit"
Rozhodně nechci mít nikde na mém profilu ani pod mýma nabídkama nabídky jiných holek. Nedáváme si práci s našima profilama a fotkama, aby pak byly pod našima nabídkama jiné holky. A spoustu zákazníků není moc pozorných. Už vidím, jak si někteří z nich budou myslet, že to patří ke mně, že jsou to moje nabídky.
Sekce "Další videa od Prodávající" a "Další nabídky od Prodávající"
Ty jsou za mě v pohodě.
Taky prosím o vrácení zpět. Tohle rozhodně nejsou novinky, které by měly zvýšit výdělky. A napsat nám, ať si upravíme všechny popisky, tak na to hádám teď před Vánoci nemá čas žádná z nás..
Moc komentáře nikde nepíšu ale k tomuto sem se musela vyjádřit, není to nijak myšleno zle k Vám, přece jen každá z nás si přeje aby to tu skvěle fungovalo 😊
LadyMammy
Je to tragédie. Vůbec to není přehledné. Prosím vraťte to zpět. A pokud novinky? Tak co ty notifikace ve fóru, nebo vyhledávání v souborech?
Díky 😉
Bernadette
A hodně se tu snižuje kvalita fotek na jiných stránkách když přidám foto má úplně jiné ostré barvy a tady vůbec nevynikají a to už i před touhle změnou a když jinde na webu to jde a tady ne tak to bude chyba zde .
Dlouho to přehlížím.
Bernadette
Taky se mi to nelíbí už jsem to i psala a budu to psát zase i pod tvůj příspěvek tady .
Je to ošklivé , zmatené, nekvalitní .
Žádný řád , nabídky jiných prodavajicích pod svým příspěvkem katastrofa to se mi nelíbí jak napsala Petrine souhlasím , pouze nabídky dané prodávající mi příjde dobrej nápad .
To je tak vše , vrátila bych to do původního stavu 🤗.
Jsem ráda , že je tu někdo další kdo používá na stránky KM i počítač. Ano je to dané dobou , že se používají mobily , ale radši koukám na holky na velkém monitoru a zážitek je i to mnohem větší než na malém displeji mobilu. A s ostatním víceméně souhlasím. Celkově ta změna je krokem zpět a hlavně nic nového nenabízí. A to tu bylo spousty návrhů a proseb ze strany uživatelů a nic se stále nekoná :(
Divná_Uta
Souhlasím, je škoda, že i když jsme všichni dali najevo, že to nevypadá dobře, tak se to stejně změnilo.
No jo, tak si "asi" zvykneme, hlavně zákazníci.
Petrine
Ahoj, přidávám se, je to děs. Já osobně si dost zakládám na popiscích u všeho a tohle je doslova rána pod pás, dále nechápu, proč pod mými nabídkami má být prezentována jiná slečna ("mohlo by se vám také líbit"), tohle mi přijde už moc a nic proti holkám, ale vadí mi to stejně jako tenhle škaredej, nepřehlednej design
Jsem tu chvíli ale zažil jsem starý model který mně vyhovoval dával smysl. Koukl jsem na profil viděl jsem dámy krásně v klidu jsem jsi projel profil když se mně něco líbilo pořídil jsem.Lákalo mně to upustit peníze.
Ted se v tom úplně ztrácím.Nezdají se mně sympatický rozsekaný části těl které vidím u některých profilu.
Upřímně mně absolutně nebaví všechno to složité rozklikávat.
Abych dotyčnou trochu poznal.Nemam tolik času tady být .Nechci otravovat psat slečnám zdali nabízí tohle tam to...Protože to nemůžu najít.Byla by tady možnost to vrátit zpět?