Nevkusné cenzurované fotky apd

Bernadette
Podle mého by rozmazávaní fotografii apd, mělo mít nějakou lepší úroveň. Hodně se mi nelíbí profily kde si kostičkuji všechno kolem sebe a ani to nevypadá jako prezentující fotka , spíš to vypadá jako podvodné profily a vůbec to nemí atraktivní jako prezentujici nabídky. To už by bylo lepší koukat se na smajlíky jako to bylo kdysi . Vše kolem rozkostickovane a nasazené hlavy photoshopem apd ...ty profily vypadají hrozně a nedůvěryhodně . Tohle bych určitě změnila, protože to je stejně nevkusný jako dřív rámečky, smajlíky apd... zamezí se falešnej fotkam apd ... Jako neříkám jak profící, ale stopro lépe .... některé ty cenzury mají šílený hrozný . Jaký názor na to máte vy a co si o tom myslíte ? Krásný den 🫶
Monči_čák
Tak tahle nabídka je dost šílená 🤣😂. To už raději ty kostičky https://www.kalhotkomat.cz/nabidky/kalhotky-sweet-235598
Zobrazit 8 odpovědí
Peee
Já souhlasím s Lady666, přijde mi to už moc. Za mě je mnohem větším průšvihem gramatika, protože to co jsou některé prodávající schopné vyplodit a napsat například do názvu nabídky je totální ostuda. Takže pokud bys chtěla zvýšit celkovou úroveň, musela bys řešit primárně tohle. A co se kostiček týče, sama mám pro tuto činnost k dispozici pouze mobil, a ne úplně dobrej, takže cenzuruji dle svých možností, výsledek vidíš u mě na profilu. A popravdě, pokud se můj profil nějaké z prodávajících nelíbí nebo má pocit, že kazí celkovou úroveň téhle platformy, je mi to fuk stejně tak jako mi jsou fuk profily ostatních prodávajících. Každá jsme tu sama za sebe a prezentujeme se tu jak nejlíp umíme. 🙂 Hezký den i Tobě. 🌞🌞🌞
Zobrazit 9 odpovědí
Lady666
Já si myslím, že je to jedno. 😄 Sama nejsem profi v cenzuře a podle toho to taky vypadá, kdybych měla v těch všech starostech ještě řešit cenzuru tak mi jebne a kašlu na to tady. 😂 To už tu rovnou můžeme nastavit pravidla na "líp" vyfocené fotky. 😃 A všechny nás to přestane bavit. 😀 Můj názor 😊
Zobrazit 1 odpověď
anet13185
Já myslím, že pravidel tu je už dost.
Zobrazit 12 odpovědí
BlackDiamondMilf
Ano, souhlas, nějaká úroveň by měla být.
Deisy
Souhlasím, nevypadá to hezky. Sama mám "foto koutek", abych nemusela rozmazavat pozadí, takže nic rozmazavat nemusím. Když už chci fotit / točit z větší vzdálenosti, tak vybírám část bytu, kde mi nebude vadit, že zákazník vidí i něco navíc...
Zobrazit 3 odpovědi
Monči_čák
Musím s Berný v tomhle souhlasit. I mě jako zákazníkovi se takové profily nelíbí a spíš je odbcházím. Fotografie na profilu mají reprezentovat skutečnou prodávající a ne někoho po úpravě v photoshopu. A s tím rozmazávaním pozadí a různými retušemi to nevypadá hezky a vyvolává to spíš podezření. Za mě je spíš lepší volba vybrat vhodnější pozadí pro fotku nebo za sebe natáhnout třeba deku nebo něco podobné. Kerky se zase dají zakrýt kouskem oděvů:)
Zobrazit 3 odpovědi
JsemTuProLadyCRYSTAL
Zase ne každá slečna je zběhlá v úpravách fotek. Ne každá má programy na úpravu fotek.
Zobrazit 3 odpovědi