nemocenská

Blondýnečka
Dalo by se pro prodávající přidat služba nemocenská ? Něco jako dovolená. Což by znamenalo , že když si prodávající zvolí nemocenskou , tak se všechny objednávky automaticky posunou( například u menstruace , nebo chřipky by se to dalo využít , než každému zákazníkovi zvlášť psát , tak by se jen nastavila nemocenská.
Divoká věrná
Skvělý nápad 👍
MrsZizy
Jako... jo i ne ..., Muze byt vic objednávek nakombinovanych, ze jdou delat soucasne a neco takoveho by v tom dokazalo udelat pekny bordas. I vzhledem k tomu, ze mame nejaky osobni zivot, s cimz by system moc nepocital 🤔. Bohuzel, stinna stranka vetsiho mnozstvi objednavek najednou, ta administrativa kolem toho bude vzdycky ....
Bernadette
Tak jako je to opruz nemoc nebo menstruace , ale neumím si to představit, že by se mi to automaticky vše oddálilo, každá ta objednávka je individuální. Takže úplně se dotoho nedokážu v cítit jak to myslíš . Osobně mě vyhovuje informovat si sama každého pokud jsem nemocná nebo mám Menstruaci či jiné problémy, protože vše je individuální a ne hromadný .