Nechápu z nahlašování

Lula-love
Nechápu fakt z nahlášení nabídek. Dnes 3 nové. Rovnou x krat po sobě. Změním foto za chvilku opět nahlášeno. Změním popis opět nahlášeno. Tak co ještě mám sakra změnit? Vesměs mám nahlášené buď nabídky nové,nebo úplně x měsíců staré. Co komu tak vadí? Stejně to nikdo nekupuje,tak co vás pohoršuje? Chlupatý vytahany píčinky ,krvavý spodky atd to nikomu nevadí a moje nabídky jo?? Jaj asi dost pruda ženská,nebo muž?? Proč nenapíšete přímo mě do zprávy?
MadamAlexisPlastenka
Také mám poslední dobou nahlášeno. Přitom nabízím v podstatě jen chaty nebo pár kalhotek.
Cute_gurl
No jako rychlost, s jakou ta mrška stíhá nahlašovat je teda něco :D
Peee
Mně nějaká s prominutím k*nda též opakovaně nahlašuje nabídky, ovšem nechává mě to chladnou... Ne nadarmo se říká: "kdo jinému jámu kopá....", no však to znáte.
Zobrazit 18 odpovědí
KetrinF
V klidu mě někdo nahlásil proplacenou nabídku sponzorstvi za nakou tisicovecku no. V názvu bylo přihláška do služby, zaplať a služba začíná a přej to vypadá jako nabídka chatu😀 no, ale taky vím, že ta nabídka byla anonymně někým nahlášena. Minulý týden video masáž nohou byly na původce ruce manžela a moje nohy a napsáno vloženo se souhlasem stejně nahlášeny.prijde mi to už fakt moc, ale někoho to prostě strašně baví, že Ketrin k naky tisicovce přišla jen tak bum honem nahlasit
Zobrazit 10 odpovědí
luzzie
také jsem měla ze začátku a také mě mrzelo, že krev apod nebyla nahlášena a moje klasické fotky ano.... Někdy to byla moje chyba, ale pár případů bylo, že to bylo fakt s rozpory s pravidly...holt jsem si je musela přečíst celé no :/
BlvckCat
Taky jsem to tak měla skoro porad až ted se to trosku uklidnilo..nevím ze maj zapotřebí tady dělat takový naschvaly
Zobrazit 2 odpovědi