Neaktivní zákazník

Perverzniandel1
Bylo by fajn mazat poptávky neaktivních zákazníků nebo u zákazníka dát poznámku neaktivní 😉
Lucinka_Krejčí
Koukám , že píšou jen holky i když se tohle týká i vás , ale i když už zadavatel není aktivní tak je to skvělý zdroj informací pro obě strany. Takhle vidí zákazníci co která může nabídnout , ale i samotné prodávající tak získají přehled co je zrovna žádané. Ale na druhou stranu by snad nebylo nerealizovatelné přidat k nicku nějakou ikonku aby bylo hned patrné jestli ten dotyčný je stále mezi námi :)
Zobrazit 1 odpověď
Kriss
Za mě taky ne... buď si to zákazník smaže sám nebo tím dává prostor pro reakce těch co hledají/nabízí stejné. Ne každý tu chce do fóra psát sám za sebe, ale mrknout se na odpovědi...pročíst si že dotyčná danou věc nabízí a ozvat se jí to je tu dnes a denně běžné. Jinak je u každého fóra datum přidání, tak se dá očekávat že když reaguješ na nabídku dva roky starou dotyčný se ti sám o sobě asi neozve. :-)
Malá Víla
Za me ne. Casto mi pisou i jini zakaznici, ze videli moji reakci ve vlaknu, jehoz zakladatel se uz smazal. Takze on se mi sice neozve, ale ozvou se dalsi zajemci o stejnou vec. 🤷‍♀️ Ta poznamka, ze je neaktivni by byla ale fajn. Jen jako informace.
Zobrazit 1 odpověď
Chrisstin
Ahoj,asi teď naražíš na staré poptávky zákazníků který se obnovily ve fóru vid 😊. Ono by stačí kouknout se na datum vystavené nabídky ve fóru 😊. Předtím než se tam bude psát. Pročíst si trochu to vlákno kdy tam nějaký zákazník naposledy aktivně psal nebo poptával. Občas se vlákno obnoví díky novému komentáři zákazníka ve starém inzerátu který shání to stejné. Někdy se obnoví díky aktivnímu přístupu nové prodávající která objeví fórum... Z jedné strany mi bylo dobré mít tam nějakou ikonku nebo něco aby šlo poznat že zákazník už má třeba smazaný účet....Ale dost často to tam holky píší proto je dobré si to pročíst.... A je škoda mazat vlákno(poptávku) která tam zůstala. Protože díky tomu si tě najde jiný zákazník který by o stejnou věc či službu měl zájem od tebe. A je schopný tě dohledat a napsat díky tomu že jsi na to reagovala 😊
Zobrazit 1 odpověď