Návrh na vylepšení platformy – možnost vyhledávání v chatu u dané prodávající/kupujícího
Perdinand
Krásný večer všem,
myslím, že by bylo zapotřebí zapracovat na tomto serveru hlavně na těch obslužných a rozšiřujících funkcích, po kterých už léta hlavně prodávající marně volají.
A tak tu přidám jednu malou další :)
A sice vyhledávání ve zprávách u dané prodávající / přes všechny prodávající. Na straně prodávající vyhledávání u daného kupujícího / přes všechny kupující (nebo u vybraných)
Někdy si chci přečíst svou starší komunikaci s prodávající, se kterou mám hlubší vazbu. A než se doroluji v chatu nahoru a pak kliku na "Načíst další" (natáhne se z databáze dalších N zpráv). Takto furt dokola až to najdu. Takhle to trvá neskutečně dlouho.
Naproti tomu přímé vyhledávání ve zprávách by bylo jednodušší a efektivnější. Otázka jak ty vyhledané výsledky reprezentovat v UX, aby mezi nimi pak člověk našel ten, který potřebuje (mohou jich tam být stovky, které odpovídají hledanému textu)
Určitě by to ocenily i prodávající, pokud to tedy na jejich straně už není implementované.
Chápu, že by to asi nevyužili všichni a mělo by to asi nižší prioritu, ale určitě by to leckomu pomohlo.
Diky. Co myslíte? Jaký by byl mezi zákazníky a prodávajícími zájem?
4
Lalinka93
Zatím by snad stačila možnost , číst komunikaci se zákaznikrm od začátku historie.
Nebo je to broblém takhle nastavit ?
Je zde nějaký IT odborník/odbornice co by mě (i jiným ) na to dal odpověď ?
Děkuji 😊
Kriss
Za mě je to drobnost, která tu velmi chybí a očividně ji oceníme na všech stranách:-).