Návrh na vylepšení platformy – možnost uložit obsah na později

Chrisstin
📌 Návrh na vylepšení platformy – možnost uložit obsah na později Chtěla bych dát návrh na jednu funkci, která by podle mně dávala velký smysl jak pro zákazníky, tak pro prodávající. Hodně zákazníků dnes projíždí profily, kouká na videa, fotky, prádlo nebo konkrétní nabídky – zaujme je obsah, ale v danou chvíli si ho nemůžou koupit . Problém je, že aktuálně nemají možnost si nabídku nikam uložit, aby se k ní mohli vrátit později. 💡 Návrh řešení: U jednotlivých nabídek (video, fotky, prádlo…) by mohla být možnost: ❤️ / ⭐ / 👍 „Uložit“ nebo „Přidat do oblíbených“ Zákazník by si tak mohl vytvořit vlastní složku uloženého obsahu, kam se kdykoliv vrátí a později nakoupí – podobně, jako to funguje např. na Vinted. 🔍 Jak by to mohlo fungovat v praxi: 📂 Zákazník má sekci „Uložené / Oblíbené“ 🧦 Pokud se fyzický produkt (kalhotky, ponožky…) prodá → ➝ v uložených se zobrazí „prodáno“ nebo se automaticky odebere 🎥 U digitálního obsahu (video, fotky, audio atd...): pokud zůstává v nabídce → zůstane uložený. Pokud ho prodejce smaže → zobrazí se „obsah smazán“ 📈 Přínos: zákazníci si nepřijdou o obsah, který se jim líbil vrací se cíleně za tím, co už chtěli koupit vyšší šance, že se nákup uskuteční později. Prodávající mají víc opakovaných nákupů méně ztracených impulsivních zájmů. Za mě by to byla funkce, která: zlepší uživatelský komfort podpoří prodeje a pomůže zákazníkům plánovat nákup bez stresu. Ráda si přečtu názor ostatních – myslím, že by to ocenilo víc lidí? Co vy na to? Dobrý nápad nebo blbost 🙂
Bernadette
Souhlasssss 👍
Lucinka_Krejčí
Také jsem jednoznačně pro 👍😎 Tohle je snad jediný prodejní server co nemá košík nebo wish list 🤦‍♀️ A prodeje to také může zlepšit 😊 Kdybych já viděla u nabídky která mě oslovila a vzrušila , víc lajku tak raději jí hned sama rychle koupím 🏃‍♀️ , než mě někdo jiný předběhne 🏃‍♂️ Zítra hned píšu adminům 📧. Napište i vy 🙏 Tady na fóru 🌌 tu to zapadne a zamrzne ❄
Divná_Uta
Ano prosím
TurboPferd
Jo, souhlas. Klasicky "wishlist" tu dost chybi.
Kudrnka
Jo, bylo by to skvělé. 🙏🤩