Návrh na novou kategorii nabídek - audio

Terinka009
Možná se to už někdy řešilo, nevím, ale napadlo mě, zda by bylo možné založit ve vyhledávaní nabídek na profilu novou kategorii, a to audia. Bez použití filtru. Ten tady spousta zákazníků nepoužívá. Tak jak se na profilu u každé prodávající dají otevřít kategorie videa a fotky. Bylo by super, kdyby tam byly i audia. Možná jsou audia podceňovaná (sama jich moc nemám), ale nakupují se tady na KM hodně. Myslím, že by si zasloužily mít svou kategorii. V chatu a mezi ostatníma nabídkama, jako například kalhotky, jsou tak trochu zapadlé. Pokud nenapíšu do nadpisu audio, tak to ani nikdo neví. Není to přehledné. Dle mě by to usnadnilo zákazníkům vyhledávání audií u jednotlivých slečen a celkově by to zvýšilo prodejnost právě těch audií. Tak jak někteří zákazníci jdou jen po videích, rozkliknou videa a vidí všechny na jednom místě. Myslím, že to stejné by si zasloužily i audia. Děkuji za přečtení a zamyšlení se nad tím 🙂
Blondmommy
Ano, samostatná kategorie audia je výborný nápad... :)
Crystal
Souhlas!!!
LadyMammy
Nevíte, je to v řešení? Mluvil někdo s adminy?
Zobrazit 4 odpovědi
Scarl4t
Taky souhlasím, takto by to bylo určitě lepší jak pro nás, tak pro zákazníky ❤️
oh.baby88
Souhlasím, vzhledem k tomu, že se zaměřuji především na audia, tak by to bylo moc fajn😁😈😉
Bernadette
Ano už se to řešilo a souhlasím s tebou . Ztrácí se to. Nejlepší by bylo , aby vše mělo svou kategorii, složku + možnost filtrovat To by bylo nejlepší 🙂 I pro mě ne jen pro zákazníky.
Zobrazit 5 odpovědí
LadyMammy
Souhlasím, mezi ostatní nabídkami se ztrácí a je to škoda
Zobrazit 2 odpovědi