Nastavení pro kupující

Doživotnísluha
Prosím vás, nejde nastavit pro kupující nějaký filtr co nechtějí aby se jim zobrazovalo v nabídkách? Vždy když si jdu něco koupit, tak na mě vyskočí dvacet ze.sranych slečen, pomocenych , krvavých načež se mi udělá špatně a nic nekoupím. Raději bych měl po přihlášení vyfiltrováno to co chci opravdu vidět. Děkuji, kakat běžte na záchod.
9

Tady ve fóru snad není nic, co by se ještě neřešilo. Kolem tohohle byly cca 3 roky zpátky velké diskuse. Nakonec převážil názor, který je i můj. Ten, kdo je schopen čuchat k cizím kalhotkům, měl by unést i hovno na fotce atd. Celé kalhotky cizích dam a jejich očucháváni je pro normální společnost naprosto nechutné, nemá proto smysl polemizovat, jestli kalhotky voní ale hovínko je fuj a nechci to vidět. Hranice je prostě proměnlivá a spojitá. Reálná hranice by měla být ubližování, trápení zvířat atd, to je ale dávno zakázané. Kdo má problémy něco unést a vybírat, ať sem nechodí, kupovat jej přece nikdo nenutí. To píšu z pozice někoho, komu hovna fakt nelahodí. Ale ještě více nesnáším generaci "sněhových vloček, co se ze všeho hroutí". Ale já bych nakonec mohl chtít odfiltrovat všechno zboží, protože mne žádné zboží nezajímá, jen příběhy na zakázku. To ale vyřeším snadno, prostě si je najdu a nic ostatního nepotřebuji schovávat :)

Deisy
Dobrý tip pro další zlepšení stránek. Proč tedy na ony nabídky koukáš ? Já taky určité věci vidět nemusím, tak nabídku ignoruji a nekoukám na ní, prostě roluj dál né?