Nahrávání videií na úložiště km
KetrinF
Můj profil Moje nabídky
Neustále je problém s nahraváňím a uložeňím videii na km.
Je na to upozorňováno opakovaně
6
Petrine
A presne proto se opet stehuju na Dropbox, tohle je o nicem...
Chrisstin
Mám nový problém.
Vytvořím nabídku vyberu souboru (video)s úložiště km . Zkopíruji odkaz s úložiště.
Vložím dané nabídce. Ale po zakoupení obsahu se tam ukáže úplně jiný video než tam bylo přiřazené.
Ale když ten samý odkaz který jsem vkládala do nabídky z kopíruju a odešlu rovnou zákazníkovi do zprávy tak se to video které zákazník zaplatil a kupoval normálně objeví a funguje.
Dá se s tím prosím něco dělat?
PS: Opravdu to není chyba tím že jsem zkopírovala jiný odkaz. Stalo se mi to takhle několikrát u několika videí.
Prosím pomoc.
ClaraHot
Ahojky. Stále nefunguje nahrávání videí. Už jsem odmítla pár nabídek na sexchat s videjky, protože je nejde nahrát do objednávky. Ani do souboru a když se tam pak dodatečně objeví, stejně nejde poslat ani odkaz na ně. Ještě minulý týden to jelo a teď nic. Prosím máte holky nějakou radu, jak to udělat? Dělám hlavně sexchaty s videjkama, tak takhle přicházím o objednávky :(. Děkuji za pomoc a radu;)
Janac
Hezký den dá se to řešit jinak? Též si u mě zákazník zakoupil přes nabídku video a nešlo pustit. Nebo je možné odeslat přes nějaké úložiště? Díky za pomoc 😉
AlterEma
Ano, musím souhlasit. Video u mě sice nahrané je, ale zákazník ho, po odeslání odkazu a zaplacení, v nabídce prostě nemá..🤦♀️. K “protečení” dojde třeba až další den.
Kudrnka
Dobře, dnes si musím postěžovat, nahrávání mi teď vůbec nefunguje ani u malinkého videa.
Kudrnka
Já včera nahrávala video o délce 30 min a velikosti 4 GB. A musím říct, že se to nahrálo napoprvé, nebyl žádný problém. Nahrávám vždy přes PC.
Erifanu
Právě jsem chtěla nahrát video a bez úspěchu, spadlo mi to…
LadyMammy
Holky řeším to s jedním z adminů (ale je z marketingu). Předává to těm, co řeší tenhle IT servis. Tak snad to vyřeší.
Prdelataholka
Ano, taky mi to blbne..nahrávám dlouhá videa mnohdy na pětkrát 🤦🏻
Border
Taky s tim mám furt problémy, prakticky se to nedá používat.