Možnost výběru - Zásilkovna/pošta

Baculka1979
Napadlo mě, co tak mít tlačítko - možnost - vybrat již při zadávání nabídky, jestli zboží zašlu Zásilkovnou nebo poštou? Velmi ráda posílám přes Českou poštu. Bohužel po zavedení jejich nového doručení, nejsem schopna zajistit doručení do druhého dne. Zejména balík - i když je doporučený a tedy poctivě zaplacený, nedojde do druhého dne. A jelikož jde o zaslání velmi citlivého zboží jako je moč nebo kaviár, je to docela problém....
Mirek (admin)
Chápeme Váš požadavek, bylo by to fajn tuto funkci mít. Zatím ji ale neplánujeme. Důvodem je zejména to, že i když se to nezdá, vývojově jsou to až týdny práce. Zároveň podíl České pošty stále klesá (aktuálně cca 30% zásilek). A hlavně - máme v plánu dělat funkce, které jsou aktuálně podle našeho názoru důležitější. Poprosíme Vás tedy řešit poznámkou v textu (jak již děláte). A případně nás můžete kontaktovat a objednávku můžeme zrušit. Děkujeme za pochopení.
Hot Samantha
Oživím téma, protože jsem nějak nepostřehla vyjádření KM. Taky bych tuhle možnost ocenila, mám totiž zrovna u pissu napsanou i poznámku, že prosím o objednávky pouze přes Zásilkovnu a stejně to již druhý zákazník (ze dvou) nerespektuje a objednal s doručením přes Českou poštu. Samozřejmě, zásilku i tak pošlu, ale štve mě to. Ráda bych měla možnost u každé z nabídek nastavit možnosti doručení a aspoň by se takovým situacím předešlo.
Zobrazit 5 odpovědí
Stihly
Od slecny Leily jsem si taky koupil pres zasilkovnu piss a byl jsem s ni i s pisssem spojojeny.
Zobrazit 2 odpovědi
Brunetty
Paní Leilo, tak já si ho splést nemohu. Deštík má vlastní box a jinak u mě v mrazáku najdete kromě jiné maliny, borůvky, jahody ostružiny. Vývary a hranolky tu místo nemají. :)
Zobrazit 11 odpovědí
Dianka
Souhlasím, určitě bych to brala hlavně třeba u toho pissu i z důvodu ze je ta pošta moc drahá a je to dost rozdíl odečíst si 70 nebo 120 Kč
Zobrazit 8 odpovědí
Zobrazit 1 odpověď