Možnost smazat zprávy

JmenujiSeNatalka
Dobrý den všem. Znovu otevírám toto téma. Žádám zda by bylo možno zařadit funkci na mazání zpráv v chatu. Můžeme nechtíc poslat VELMI intimní a soukromé informace a z mohou být z toho nepěkné komplikace. ( vím, že se v minulosti řešili problémy s reklamacemi a případnými smazanými zprávami, nejsem IT technik ale v “historii” by toto mělo být nejak dohledáno pro tento případ, ne? Však se říká co je jednou na síti je navždy na síti 😀) Myslím, že hovořím nejen za sebe ale také za prodávající či kupující. Vyjádřete prosím svůj názor, díky . Fajn den☺️
Doživotnísluha
Tohle vám km nikdy nepovolí .
Megan_x
Souhlasím, prosím o nastavení možnosti smazat zprávu, fotku v chatu. Chyba se stane a pak není cesty zpět, děkuji.
lilliishere
Taky si myslím, že by to bylo skvělé. Když mám v jednu chvíli více lidí, tak se mi například dnes stalo, že jsem omylem poslala odkaz na stažení mých fotek pro jiného uživatele, který si je koupil místo odkazu na potvrzení soukromého prodeje prádla…
honeybunny_
Já uprimne nevím, mám z toho smiseny pocity. Chápu, že clovek muze poslat omylem nejaky citlivý veci..ale na druhou stranu si proste muze stejne tak dobre dávat pozor. Nemyslím to ani v nejmenším spatne, za me by to byl i vcelku super nápad, ale ne v tomhle prostředí. Už nekolikrát jsem musela resit situace, kde bych bez dolozeni zpráv od protistrany jasne projela. At už šlo o nefer hodnocení, o reklamaci, nebo pri nahlaseni za jednani proti pravidlům. Pokud by se ty zprávy mazat daly, a to i do ty hodiny, byl by to pruser a šlo by to tu do kopru. Porušovani pravidel by tu nastalo na daleko vyšší úrovni, než je tomu tady ted. A to mluvím treba o domlouvani se na prechodech jinam, o platbach mimo km, o posílání zakazanych predmetu až po veci, na který nechci ani myslet jako deti, zvirata.. Zákazník nebo prodávající by jen zprávu smazali a kde by byl dukaz? Jak bych treba dolozila nahlaseni? Jak by ho pripadne dolozil zákazník? Nemyslím si, že by šla smazana zpráva / konverzace zpetne dohledat, a to už jen proto, že spravci do chatu jako takového jen tak nemuzou. Další vec je, komu zezhora by se chtelo denne dohledavat smazany zprávy v pripade nejakych nesrovnalosti, když tady i na blbou reakci od adminu čekáme kolikrát i týden, a to jde o veci dávno zavedene.. Za me by u tyhle funkce zapory vyrazne prevysily klady, bohužel.
Zobrazit 1 odpověď
Phoebe
To by bylo opravdu fajn, nedávno jsem poslala stejné fotky do chatu 2x za sebou, nějaká technická chyba a bylo by fajn je vymazat, aby neměl zakaznik zduplikovane fotky v chatu, vypadá to hloupě 🤗 A možná než časový limit, třeba to udělat tak, že po dobu než z chatu vyjedete? Ale i ten hodinový limit nezní špatně 🤝🙏
errorlevel
Tak já se také zopakuji. Mazat ano, taky jsem se uklepl a bylo to trapné. Ale jen do určitého času, např hodina od napsání. Jám mám třeba v chatu povídky, které jsem zaplatil atd, například od tebe :) Není žádný důvod, aby si slečna řekla že jsem ji naštval, nebo že končí a vše si promaže.
Anastazia
Určitě jsem pro. Myslím si, že nejsem jediná, která se omylem překlikla a poslala něco, co nechtěla.
Bernadette
Stoprocentně toto vlákno jsem tu už zakládala. Je dobře, že tu je znova . Mělo by se to nějak vymyslet pro bezpečnost, anonymitu atd... A zapojit dotoho co nejvíce lidí . Chtít to 🫵👍🫶 . Každý komentář to může popohnat.
Zobrazit 1 odpověď
Victoria
Pokud by to šlo tak bych dala časový limit na smazání, třeba 30 sekund. Ne kvůli sobě ale přesně kvůli lhářům co si dovolí pak dávat naschvál špatné hodnocení nebo reklamace i když v chatu velice vychvalují
Zobrazit 2 odpovědi