Možnost ruční úpravy řazení nabídek

Kudrnka
Hezký večer, napadla mě taková drobnost. Osobně bych ocenila, kdybych měla možnost v administraci si jako prodávající upravit dle svého uvážení pořadí jednotlivých nabídek. Tj. aby se pak na profilu třeba v sekci mých chatů a sponzorství objevovaly jednotlivé nabídky tak, jak je sama seřadím. Jde o to, že třeba sexchat mám jako poslední, přitom jde o nejprodávanější nabídku na mém profilu vůbec. Logicky bych ji ráda vyzdvihla jako první. A naopak na konec bych dala něco úplně doplňkového, co tolik zákazníků nezaujme. Jde mi o to, že nejprodávanější nabídky takto mohou zapadnout, pro zákazníky je složitější si je najít atd. V současné době se nabídky řadí dle data přidání. To je samozřejmě taky OK, a pro někoho to může být ideální, když třeba prodává jen kalhotky a přidává je průběžně a průběžně zase prodává. U videí a fotek mi třeba napadá, že by mohla být užitečná možnost tvorby „playlistů". Opět třeba jen jako možnost, ne nutnost, že bychom to pak musely takto řadit každá z nás. Považujete to za užitečné? Nebo ne? Díky za zpětnou vazbu a mějte fajn večer. 😊