Možnost přidat 20–30s audio/video teaser do nabídky?

milujemesex1
Ahoj všichni, napadlo mě, jestli by nešlo do nabídek přidat možnost krátkých tastingů nejen jako audio (20–30 s), ale i jako mini-videa. Přišlo by mi fajn, kdyby šlo místo úvodní fotky nabídky dát třeba krátkou ukázku – takový intro clip, který zákazníka hned vtáhne do nálady. Nemusí to být nic dlouhého, jen malý teaser, který naznačí, jaká atmosféra je v celé nabídce. Plná verze by byla pořád uvnitř stejně jako teď. Zdá se mi, že krátké audio nebo video intro má větší šanci zaujmout než statická fotka – a mohlo by to pomoct jak nám, tak i samotným zákazníkům, protože si rovnou udělají představu o stylu. Co si o tom myslíte? Bylo by to použitelné i pro ostatní?
gotmy
Určitě by mi to pomohlo při rozhodování ke koupi videa. Spousta videí obsahuje pouze nějaký generický náhled, který se u dotyčné vyskytuje u více objednávek a potom nemůžu tušit, jak bude obsah vypadat a raději to nekoupím. Když uvidím alespoň 5 - 10 vteřin, mohlo by mi to dát nějakou základní představu co od toho videa očekávat. Weby zaměřené na prodej erotických videí mají takové "trailery" (ať už video nebo GIF) všechny.
Kriss
Jsem taky pro možnost audia ve zprávách!:-) Všema deseti!...ale teasery k videím ne - stačí že můžeš přidat neomezené množství fotek - screenshotů - z videa, které se potom u nabídky samy postupně zobrazují. Vše podstatné už tu zaznělo – prodejkyním by to uškodilo a honičům nahrálo.:-)
Chrisstin
Chápu, jak to myslíš – že by to mohlo být zajímavé. Upřímně… některým jedincům už dneska stačí náhledové fotky u videí nebo psaní zadarmo v chatu k vlastnímu uspokojení. A projde jim to. Natož kdyby tam bylo ještě mini-video. Nápad fajn, ale… Vem si, kolik je tady aktivních prodávajících, kolik je tady pisálků a hlavně kolik je tu reálně nakupujících. Když si vezmeš, že by každá začala dělat ke svému videu i náhledové mini-video (15 sekund), je to hromada free obsahu, nad kterým si kdejakej týpek udělá dobře už jen při otevření profilu. A teď si představ, že má slečna třeba 100 videí: 100 videí × 15 sekund = 1500 sekund. 1500 sekund = 25 minut obsahu zdarma. A 25 minut je normálně regulérní video, které můžeš prodávat od 599 Kč. Místo toho by si borec pustil teaser, odcákal, odešel… a prodej nikde. A teď si představ, že to takhle udělá každá druhá. A tady je přes tisícovku prodávajících. To by byla jedna velká free zóna. Mně osobně by nevadila jen ukázka hlasu na profilu, případně fakt ultra-krátké neexplicitní video – protože ne každému sedne hlas nebo styl projevu. Ale teasery bych nechala jedině jako placenou funkci, klidně symbolicky 50 Kč, aby tam neunikal nekontrolovaný obsah zdarma. Co bych ocenila víc Hlasové zprávy přímo v chatu třeba jako prémiová funkce. To by šetřilo čas, přineslo reálný zážitek a zároveň i zisk pro KM.
Zobrazit 1 odpověď
IrenkaBDSM
Podle mě by to bylo skvělé. Kéž by šlo přidávat audio zprávy do chatu, to by byl TOP SERVIS!
Zobrazit 1 odpověď
Lucinka_Krejčí
Ahojky holky :) Já už jsem něco podobného navrhovala dřív. Proč by jste nemohli mít na profilu nabídku krátkého videa za minimální částku ? Ve videu by jste se krátce představily a řekli co na svém profilu nabízíte , případně co ne :) Tohle můžete udělat každá už teď :) A nahota tam rozhodně nemusí být. Stejně poslední dobou tady jede většinou digitální obsah a takhle by si každý za symbolickou cenu mohl udělat představu o prodávající. Na druhou stranu levná videa se tady prodávají více a vy za svou vlastní reklamu můžete dostávat takový cashback :) A musím souhlasit s Honeybunny_ , že by tím vaše prodeje spíš spadly dolů kdyby ty videa byla volně dostupná a hlavně by k nim měly přístup i neregistrovaný zákazníci. Byla by mnohem větší pravděpodobnost , že se ty videa budou nekontrolovatelně šířit všude na netu :( Také by tu mohla vzniknout i nová kategorie nabídek přímo na tyto promo videjka. Bylo by to všechno hezky pohromadě a přehledné. Dalšího co mě napadlo tak by prodávající mohla do svého videa přidat dobrovolný prvek kterým by mohla doložit svou pravost profilu. Už teď mě napadá několik způsobů jak to udělat :)
Divná_Uta
Jop, to by bylo fajn. Mě by se to líbilo k té úvodní fotce, taková ochutnávka, jak píšeš, ani by to nemuselo obsahovat nahotu/obličej, jen takový jakoby "nalákání" zákazníka. Nebo třeba i za nějaký ten poplatek, já bych si to jako zákazník i zaplatila, pokud by se mi ta slečna líbila, chtěla bych ji znát/vidět víc, než si třeba koupím video, nebo něco jinýho.
Zobrazit 3 odpovědi
sameček
To zní skvěle! Taková ochutnávka. A zákazník by hned věděl, že buď tohle je přesně to, po čem touží, pak by asi neváhal s objednáním, nebo tohle je vlastně jiné, než si představoval a nekoupil by si něco, čeho by pak trochu litoval.
Denisa93
U videii bych to rozhodně nechtěla. Líbilo by se mi, kdyby šlo krátké video umístit na profil, třeba mezi fotky. Tak aby po otevření profilu hned zaujalo. Vím, že se dá přidat odkaz, ale to už se k tomu musí někdo dostat a otevřít ho.
Zobrazit 2 odpovědi
honeybunny_
Ahoj, za mě bych to rozhodně nevyužila. Spousta pisálků - a nejen jich, by těchhle ukázek využívala..poněkud jiným způsobem, a hádám, že obecně by prodej spíš klesl. Mnohým totiž k ejakulaci stačí jen náhledovka, natož něco víc.😅
Zobrazit 11 odpovědí