Možnost odmítnutí objednávky

Alderafeet
Ahoj! Tak mě napadlo ze by mohlo být i tlačítko jako odmítnout objednávku 🤔 Když si od vás třeba něco objedná někdo známej na fóru a víte ze by vás mohl poškodit tak to proste odmítnout… nebo když zrovna nemůžete tak mít možnost odmítnout Protože jestli se nemílím tak u storna může dát zákazník hodnocení a nikdo nechce špátne hodnocení když ten zákazník neni v pohodě a je to zbytečné.
Nestydatka
Taky bych to uvítala, ať už u zákazníků, kteří berou na dobírku a v historii mají nevyzvednute dobírky anebo když jsem zasypaná zprávami a požadavky, přitom si zákazník nekoupí ani jeden doplněk navíc.
Bernadette
Ano odmítnout a když stornuji téměř okamžitě (nemožnost hodnocení zákazníka by bylo nej) Každopádně si myslím, že v tomto případě by mohl Admin zakročit a škodné hodnocení smazat . Nejlepší by bylo za mě blokace zakázníká, tak že se již nedostane do mého profilu s možností nakupovat . Všem by to ulehčilo práci . Je to tak všude na sítích blokace (nechci aby mě sledoval) , nechci zákazníka jako svého zákazníka. Hodně by si rozmyslelo kdo co si dovolí i my i zákazníci. Nebo ztlumení blokace na 24 hodin zákazníka výhružka jakoby a nebo možnost pokročilá blokace navždy. Jakoby mít 2 možnosti.
Zobrazit 1 odpověď
Anonymníkráska
Já bych zase byla moc ráda, aby si zákazník, kterého si zablokuji, nemohl ode mě nic kupovat 😁 Tlačítka které zmiňuješ zní fajn, ale kdyby nebyla možnost hodnotit při stornu, tak by to bylo alespoň z části tímto vyřešené 😃
Scarl4t
Dobrý nápad, ale asi by jen stačilo nastavit pravidlo, aby u storna nemohli zákazníci hodnotit :D :) Ale jinak odmítnutí kvůli vlastnímu důvodu by tam mohli přidat, to je fér.
Zobrazit 3 odpovědi