možnost dát více zboží do jedné objednávky

SEXI20158
to tu chybí , pokud by bylo od jedné slečne dalo bi se do jedné obláky krabičky odeslalo naráz ,,, , pokud od víc tak by se jen zaplatilo na ráz ,,,,,,,,
4

Ahojky právě proto mám třeba já ve svých nabídkách i položku s názvem “napiš mi” a když toho chceš třeba víc najednou tak abychom předešli zbytečným komplikacím využiješ nejdříve tuto položku která se neplatí i když tam je napsáno 99,- (to je jen proto ze méně tam dat nejde) a děla se to tak ze das tuto nabídku objednat a poté zvolis platbu předem na účet ale platit to nebudeš no a díky te objednávce potom můžeš normalne psát do konverzace u te objednavky protože komunikační kanál se otevře i když objednávka zaplacená není :) a domluvit se tak celkem snadno :) napíšeš mi nezávaznou zprávu kde se domluvíme co bys ode mě chtěl a já ti udělám balíček – jako úplně novou objednávku a tu si teprve zaplatíš a potom se platí jedno poštovné a je jeden balíček :) Dělám to takhle se svými zákazníky často :) Po mem vzoru už si to tady takhle udělalo několik dalších slečen takže můžeš využít tuto nabídku i u jiných :) Má to tu výhodu ze si můžeš nezávazné třeba domluvit i další věci a podrobnosti a zeptat se slečny třeba i na to co nenabízí ale ty bys o to měl zájem. Jak říkám já to tak mám často. Pán vybere nabídku napis mi a napíše mi například: ahoj Dianko chtěl bych od tebe jedny bílé pocurane kalhotky a jedny pocurane silonky a k tomu video bylo by to možné? A já napisu ano jasné ze je a stalo by to tolik a tolik :) udělám balíček a výstavním ho přímo pro nej. Zákazník si ho objedná a zaplati a je to :)
https://www.kalhotkomat.cz/nabidky/napis-mi-8931

Deisy
Ahojky, ano přesně tuto možnost nákupu jsem tu taky na začátku založení fóra psala na KM. Zatím bez výsledku, ale zdejšími prodávajícími mi bylo řečeno, že lze více objednávek od jednoho zákazníka sloučit do jedné a poslat to jako jeden balíček po domluvě s KM. Takže tato možnost tu je, sice složitější cestou, ale dá se to :) bohužel s platbou to tak nebudete a musíte jednotlivé položky zaplatit zvlášť...