Mohli by ste zvážiť zablokovanie predávajúcej, ak nasľubuje dohodu na obchode zákazník zaplatí kreditom a čaká zásielku a ona opakovane stornuje ju bez uvedenia dôvodu. Ďakujem

semeninfiltration
Mohli by ste zvážiť zablokovanie predávajúcej, ak nasľubuje dohodu na obchode zákazník zaplatí kreditom a čaká zásielku a ona opakovane stornuje ju bez uvedenia dôvodu. Ďakujem
Redpoison
Mate si vybírat někoho spolehlivého,já si každého zákazníka vážím a pokud by se vyloženě něco závažného nestalo, tak bych si to nedovolila😛
LuckyLui
To by bylo lepší, kdyby se dalo udělit hodnocení i když je objednávka stronovaná. Aby i ostatní věděli jak je slečna spolehlivá.
Zobrazit 3 odpovědi
Bernadette
Důvod by měl být uveden , pokud je to po několikáté.. já nikdy snad nic nestornovala , každopádně pokud by mi nedala důvod neobjednávala bych u ni a jak psala Peee je nás tu víc a už bych k tý jedný nešla . Blokaci bych za to nedávala, ale utkla bych s ní kontakt.
Peee
Zablokovat prodávající, když stornuje objednavku? Za mě blbost. Promiň, ale napadlo Tě třeba, že všechny tu máme své životy, chodíme do práce, máme rodiny atd. Pokud prodávajicí např. onemocní, nebo prostě není v takovém rozpoložení, aby mohla objednávku na 100% splnit, měla by mít právo, vystornovat ji bez jakéhokoli postihu. Stát se totiž může cokoli. A pokud Ti to nějaká slečna udělala opakovaně, tak není nic snažšího než od ní přestat opakovaně objednávat. Slečen tu je víc nez dost. 🙂
Zobrazit 4 odpovědi