Minimální částka

Anastazia
Určitě by bylo fajn, jako je například u bot, kalhotek, tak aby i u videí byla nastavená minimální částka, pod kterou by nebylo možný prodávat videa, fotky. Půjde mi upřímně, že je tu čím dál více slečen, co tu prodávají videa za 99, a “trochu” to tady rozbily.
Rick
Kde je poptávka je i nabídka. Nedá moc času aby člověk zjistil, že ty nejlevnější videa mají nejvíce prodejů. Nějaké jedou čistě na kvantitu, další na kvalitu. Jestli máte strach, že vám videa za stovku "kradou kšeft" tak vaše videa asi nebudou odpovídat požadované cenové relaci.
Blondmommy
Tyto ceny mají z 99% nové prodávající, které prodávají na černo bez živnostenského listu! Oni neřeší daně, zdravotní a sociální. My ostatní jsme pak timto znevýhodněni, protože si své povinnosti plníme a odvádíme nemalé částky na zdravotním a sociálním každý měsíc.... Stačilo by nechat limit 30 objednávek nebo částka 48000,- za rok a pak blokace účtu dokud nebude mít dotyčná IČO.
Zobrazit 19 odpovědí
Monči_čák
V podstatě s vámi holky souhlasím a chápu vaše rozčarování. Ale aby tady někdo určoval minimální ceny mi nepřijde jako moc dobrý nápad. Už takhle žijeme v systému kde jsou samá nařízení a regulace která ve finále celý trh pokřivuje a ničí. Rozhodně nepatřím mezi ty co by nebyly ochotný si za kvalitní obsah připlatit. Vím co všechno vaše práce obnáší a velmi si toho vážím. Nehledě na to jaký obsah zde nabízíte a ten neskutečně vysoký benefit kdy vaše tvorba je tvořená na míru každého zákazníka zvlášť. Ale dovolím si uvést svůj názor na prodej těch levných a mnohdy i nekvalitních videí. Že zde přibývá spousty nových prodávajících musí taky vést i ke snížení vašich prodejů. A dle mého názoru přibývá i zvědavost kupujících a proto si možná kupuji tyto levné nabídky aby si tak oťukly tu novou :) Můj návrh a malá rada pro vás ostatní je co takhle dát do své nabídky jednu nebo pár levných nabídek. Ne proto aby jste na této ceně zůstaly do budoucna , ale aby vám to pomohlo oslovit nové kupující. Moje představa je krátké video v rozmezí 30-60 sekund. Ve videu nemusí být žádná nahota. Jen se v něm krátce ukázat a dát info co ve své tvorbě můžete nabídnout. Taková rozšířená a placená forma vašeho profilu. Nenapadá mě jiný způsob jak by vám to mohlo pomoci než aby jste samy zareagovaly a byly trochu víc proaktivnější. Děláte tady pro nás úžasnou a nádhernou práci kterou stavím do roviny poslání , ale bohužel to tady bez těch peněz nebude fungovat.
Anonymníkráska
Byla bych ráda o zavedení minimální ceny u zboží určeného k odeslání, jelikož dle mého názoru jsou tyto nabídky nejvíce ztrátovými položkami z důvodu - doprava zdarma (platí prodávající), provize (ta je pochopitelná), ALE další skryté výdaje prodávajících, které mnozí zákazníci nevidí (cena za zboží, balící materiál, daň, sociální/zdravotní…) a pak k tomu připočteme náš čas a práci… Tím se dostáváme na 0 nebo do mínusu, když bychom měly nižší ceny, které by si někteří zákazníci přáli, protože si myslí, že to co zaplatí, my vcelku dostaneme.
Zobrazit 4 odpovědi
pussylicker69
Mě zavádění minimální ceny přijde zbytečné. Ať si tu každá prodávající dává co chce a za kolik chce. Když si tu vyfiltruju levná videa od těch 99 do třeba 150 nebo 199 korun, tak drtivá většina z nich má délku do dvou minut, většinou spíš v desítkách sekund. Taková videa jsou IMHO drahá i zadarmo, protože video dřív skončí než se tam vůbec něco začne dít. A podobných videí je tu hromada i za daleko vyšší ceny. Ano, cítím že je to tu tím "rozbité", ale z toho úhlu pohledu, že takové nabídky jsou pro mě na úrovni spamu. A za delší dobu co jsem tu dřív býval aktivní jsem prošel snad všechny nabídky co tu přibyly a když mě něco takto levně i velmi výjimečně zaujalo, tak jsem to i koupil. A většinou jsem potom byl i zklamán nízkým rozlišením videa nebo kvalitou zpracování. Samozřejmě taková špatná koupě zamrzí u videa za 99 korun daleko míň než u videa třeba za 500 korun, což se mi tu stalo taky. Počet videí v této nízké cenové kategorii kde koupě vážně stála za to u sebe spočítám na prstech jedné ruky. Kvalitně natočené a dlouhé videa v této cenové relaci tu téměř nikdo neprodává. Jinak ono existují i stránky typy p***hub kde jsou desítky tisíc videí od ne-profi tvůrců zdarma, často v obstojné délce, kvalitě a s obličejem, kde videa na podobné úrovni tady prodávající prodávají za stovky až tisíce korun. Jedna půlka rovnice k "úspěchu" je cena, druhá je o tom co prodávající ve videu ukáže nebo dělá navíc nebo jinak oproti free zdrojům. Protože videí na internetu kde někdo jen roztáhne nohy jsou miliony a platit za tohle z mého úhlu pohledu nedává smysl.
Zobrazit 3 odpovědi
sameček
Tak je pravda, že 100 korun za kvalitní a intimní video je opravdu málo. Na druhou stranu třeba ceny za chaty tu jsou poměrně vysoké. Třeba 350 korun i výrazně více za 30 minut, což mi přijde moc, když jde jen o písmenka. To člověk může jít na xchat a má to zadarmo, pokud tedy tam sežene nějakou vhodnou osobu, už delší dobu to tam upadá. Jinak někdy se slečna domluví na nějaké nabídce se zákazníkem, pak se to snaží prodat i někomu dalšímu, nějaké peníze už má, tak pak nastaví nižší cenu. Tohle taky snižuje ceny. Nevím, jestli nastavovat nějaký limit jako minimální cenu. Problém pro vás slečny je spíše asi v tom, že je tu velké množství nových slečen, tedy pokud si dám prodávající podle aktivity, tak mi vyjedou aktuálně přihlášené profily a možná až polovina z nich má u sebe zelený nápis "nová". Možná by to chtělo lepší propagaci, aby přišlo i více nových zákazníků.
Zobrazit 4 odpovědi
Lady666
Za mě je fajn, že je to nastavené, tak jak je, alespoň mě to tak vyhovuje, soustředím se sama na sebe a ne na ostatní, nejsem tu za ně. Ať si každá prodávající nastaví ceny, jaké sama uzná za vhodné, je to její profil a její prodej. Pokud si zákazník chce koupit video/foto/audio/cokoliv u prodávající, která se mu líbí, tak si to u ní koupí ať má cenu nastavenou na 99kč, nebo víc. Když se mu obsah prodávající bude líbit, bude se přeci vracet, nehledě tolik na ceny, ale na kvalitu obsahu. Podle mě by se to tu rozbilo právě nastavenou minimální cenou. ☺️ Hezký víkend 🌄
Bernadette
Všude je nastavená doporučená minimální cena , ale je pouze doporučená není tam ten verdikt, že pod minimální cenu video apd nezveřejníš, takže ty minimální ceny mi nedávají moc smysl je to jen doporučené není to dané a může si každý dát cenu jakou chce vlastně min. 99kč což je teď trend . Můžeme dávat echa takhle na fórum a třeba se něco změní, taky bych byla pro , aby byla nějaká cena přes kterou by se nabídka nedala vložit. Případně to přežiju , pokud ne . A to ne , že by mi to vadilo nějak, ale aby to mělo nějakou cenu a vypadal kalhotkomat, luxusněji více na úrovni nevím jak to napsat líp . Ikdyž mám stejně pocit , že ty hodně levné videa jsou přeprodávané , jen si to myslím a brzy tu profil není . Vždy je nával a pak klid a dokola divný . Jinak všem přeji nádherný den. 🫶☀️
KetrinF
👍stejně tak u chatu , fotek azdionahravej atd je cena 99 opravdu malo
Zobrazit 2 odpovědi