Měsíční předplatné

Vojta24t
Zvažovali jste možnost zavést měsíční předplatné veškerého video obsahu - řekněme 799/měsíčně ? (Netýkalo by se samozřejmě zásilek , chatů a jiných specialitek, ty by se dál hradily zvlášť) Předplatné by umožnilo snazší používání (rozhodně tedy méně plateb, kterých je na měsíčním výpise klidně i několik desítek :-) a zisk který by z těchto pravidelných plateb chodil do kalhotkomatu od všech odběratelů by se mohl automaticky dělit mezi holky podle toho jaké od předplatitelů dostávají hodnocení jejich videa. Nestálo by to za zvážení?
2

Malá Víla
To je blbost.
Preci se to neda delit, kdyz nekdo udela video 30 minut a nekdo 2 minuty. Obe dostanou pet hvezd a stejnej vydelek?
Nebo nejakej pitomec da tri hvezdy, protoze je pitomec a video pritom bylo v poradku, timpadem si prodavajici nezaslouzi odmenu?
Kup si jednou mesicne 800 kredit a mas to to samy.

The Lion Queen
To by podle mě bylo hodně těžké na zřízení a hodně slečen by bylo nespokojenych. Každá slečna má různé kategorie videí - některá levnějsi (nedají tolik práce a není tam třeba tolik vidět) a druhá složitější a třeba i lechtivejsi (už je tam nahota, kterou si tou cenou oceňuje).
Pokud si "předplatis" 800 a koupíš si, byť od jedné slečny, třeba 10 videí, má v průměru 80 Kč za video (minus provize!), takže pro slečnu dost nefér a prodelecne, když by v reálném kupování mohla mít i tisice 🙂
Možná vím kde jsi přišel na tento nápad - jsou stránky, kde funguje princip předplatného a máš přístup ke všem videim a fotkám na měsíc např. ale to si myslím, že by tu neprošlo 🙂

Peee
Promin Vojto, nevim jestli jsem to dobre pochopila, ale prijde mi to jako blbost.
1. Mas moznost si dobit kredit v libovolne vysi, tzn. ze kdyz vis, ze "prohonis" treba 5 000,--, dobij si 5 000,-- Kc.
2. A pomerove vyplaceni a jeste podle hvezdicek? Sorry, ale do toho bych nesla. Hodnoceni sice mivam dobre, ale stejne. Kdyz uz si dam tu praci, a neco natocim, chci za to sumu, kterou si urcim, takze tak...

způsob naceňování každé hvězdičky za video by mohl být poměrně jednoduchý ... odměna za jednu hvězdičku = celkem vybráno od předplatitelů / celkem uděleno hvězdiček (za celý měsíc) - nějaký zisk kalhotkomatu samozřejmě. ... Dobrý nebo špatný nápad ? (znovu připomínám týkalo by se jen videí, s těmi není dodatečná práce jednou se nahrají a pak už by jen vydělávaly získáváním hodnocení)