Měsíční předplatné

Vojta24t
Zvažovali jste možnost zavést měsíční předplatné veškerého video obsahu - řekněme 799/měsíčně ? (Netýkalo by se samozřejmě zásilek , chatů a jiných specialitek, ty by se dál hradily zvlášť) Předplatné by umožnilo snazší používání (rozhodně tedy méně plateb, kterých je na měsíčním výpise klidně i několik desítek :-) a zisk který by z těchto pravidelných plateb chodil do kalhotkomatu od všech odběratelů by se mohl automaticky dělit mezi holky podle toho jaké od předplatitelů dostávají hodnocení jejich videa. Nestálo by to za zvážení?
Žhavé prádlo
Myslím si, že globálně by to moc dobrý nápad nebyl, protože by to nebylo fér vůči slečnám, například dvacetiminutové video za 70 Kč? Ale pokud chceš měsíční předplatné, napiš mě mám už něco takového na chaty, fotky.. Takže si myslím, že bychom se mohli i domluvit co:)?
Zobrazit 2 odpovědi
Malá Víla
To je blbost. Preci se to neda delit, kdyz nekdo udela video 30 minut a nekdo 2 minuty. Obe dostanou pet hvezd a stejnej vydelek? Nebo nejakej pitomec da tri hvezdy, protoze je pitomec a video pritom bylo v poradku, timpadem si prodavajici nezaslouzi odmenu? Kup si jednou mesicne 800 kredit a mas to to samy.
Zobrazit 3 odpovědi
The Lion Queen
To by podle mě bylo hodně těžké na zřízení a hodně slečen by bylo nespokojenych. Každá slečna má různé kategorie videí - některá levnějsi (nedají tolik práce a není tam třeba tolik vidět) a druhá složitější a třeba i lechtivejsi (už je tam nahota, kterou si tou cenou oceňuje). Pokud si "předplatis" 800 a koupíš si, byť od jedné slečny, třeba 10 videí, má v průměru 80 Kč za video (minus provize!), takže pro slečnu dost nefér a prodelecne, když by v reálném kupování mohla mít i tisice 🙂 Možná vím kde jsi přišel na tento nápad - jsou stránky, kde funguje princip předplatného a máš přístup ke všem videim a fotkám na měsíc např. ale to si myslím, že by tu neprošlo 🙂
Zobrazit 3 odpovědi
Peee
Promin Vojto, nevim jestli jsem to dobre pochopila, ale prijde mi to jako blbost. 1. Mas moznost si dobit kredit v libovolne vysi, tzn. ze kdyz vis, ze "prohonis" treba 5 000,--, dobij si 5 000,-- Kc. 2. A pomerove vyplaceni a jeste podle hvezdicek? Sorry, ale do toho bych nesla. Hodnoceni sice mivam dobre, ale stejne. Kdyz uz si dam tu praci, a neco natocim, chci za to sumu, kterou si urcim, takze tak...
Zobrazit 1 odpověď
Vojta24t
způsob naceňování každé hvězdičky za video by mohl být poměrně jednoduchý ... odměna za jednu hvězdičku = celkem vybráno od předplatitelů / celkem uděleno hvězdiček (za celý měsíc) - nějaký zisk kalhotkomatu samozřejmě. ... Dobrý nebo špatný nápad ? (znovu připomínám týkalo by se jen videí, s těmi není dodatečná práce jednou se nahrají a pak už by jen vydělávaly získáváním hodnocení)
Zobrazit 5 odpovědí