Mazání vybraných zpráv v chatu

Perlička
Bylo by možné ručně vymazat některé zprávy v chatu? Ne celý chat, jen vybrané zprávy. Nebo třeba zprávy z nějakého časového období?
errorlevel
Přesně za tohle děkuji majitelům že to nelze. Mám do chatu napsané a nezálohované příběhy, fotky atd. FAKT nechci, aby mi to mohla slečna zpětně promazat a chci se k tomu občas vracet. Bral bych, ale pouze časově omezené, třeba max do hodiny po napsání. Tím se dají eliminovat chyby, ukliknuté fotky atd. Taky se mi stalo, že jsem napsal slečně co bylo určeno pro druhou a bylo mi to trapný. Ale rozhodně jsem proti aby cokoliv mizelo dle momentální nálady
JmenujiSeNatalka
To už se tu taky řešilo x-krát. Zatím bohužel bez odezvy majitelů.
MrsZizy
Dobry napad. Urcite to jde udelat i tak, ze pro uzivatele bude sice zprava smazana, ale system ji stale uvidi (pro pripadne dokazovani poruseni pravidel apod.).
Victoria
Souhlas, ale za mě se toto nepovolí kvůli mazání zpráv jako kontakty atd.
Kaczulienka
Bylo by to fajn ale myslím si, že to KM nepovolí. Když bude nějaký problém při komunikaci, tak se pak nám holkám nebo i zákazníkům bude blbě něco dokazovat, když to ten druhý smaže
Nellisander
Souhlasím, už se mi stalo, že jsem poslala zprávu jinému zákazníkovi než měla být a byl to pěkný trapas 😄
Zobrazit 1 odpověď
RoztomilaNala
Souhlas, nedavno jsem misto fotky ponozek poslala fotku sveho kocoura omylem😂
Zobrazit 1 odpověď
Terinka
Hodilo by se 👍
Bernadette
Též jsem řešila + možnost vymazání nechtěné fotky by se taky šiklo....nikdo se nevyjádřil z KM
Kaczulienka
Tak to bych uvítala