Mazání historických objednávek
Lomikel
Mně osobně docela chybí možnost mazání starých vyřízených objednávek. Vpravo je ikonka "AKCE", která skrývá možnosti "PODROBNOSTI - NAPSAT SLEČNĚ - DÁT SPROPITNÉ", nu a tam bych přidal možnost "ODSTRANIT".
Nemusí být každému příjemné, že se někde schraňuje historie objednávek vč. konverzace se slečnou, když už je to historie a nemusím se k tomu vracet. Chápu, že je to v zaheslované zóně a nemělo by dojít ke zneužití, ale znáte to.. ten pocit. Minimálně kdokoliv ze správců k tomu teoreticky může, cokoliv se dá hacknout a došlo už na internetu k neoprávněnému kopírování a zveřejňování daleko zabezpečenějších dat, apod... Kdo z vás věří softwarovému odpojení kamerky na víku notebooku a nepřelepuje ji raději něčím fyzicky? Ani Zuckerberg ne:)
Nu a v neposlední řadě... člověk je tvor nepozorný a chybující a může někdy někde zůstat přilogován a nutně si odskočit a pokud si někdo z rodiny nebo práce k tomu (byť bez nekalých úmyslů) sedne, nestačí se pak divit.. Sám fakt přilogování na Kalhotkomat může být dost nepříjemný, ale představa, že se mi někdo probírá historií objednávek a kochá se konverzacemi se slečnou, tak to je už opravdu příliš destruktivní představa. Na přidání možnosti mazání historie zakázek nevidím nic složitého a špatného a ten pocit, že mám profil čistý bych zkrátka uvítal. Kdo chce, at si tam vše nechá a pročítá si to pak v důchodu dle libosti... nikomu jinému bych to ale dávat číst, byť nechtěně, nechtěl:)
... Nu a když jsme u toho, docela bych uvítal, aby i odesílatel mejlu byl pojmenován PURE... on ten nápis "Kalhotkomat" na té obrazovce u každého mejlu také tak pěkně svítí, nehledě na zopakování podrobností objednávky v každém mejlu.. to bych taky oželel a prohlížel jen na svém účtě po přihlášení.. Zkrátka k dokonalé diskrétnosti Kalhotkomatu ještě pár drobných a logických kroků chybí, tak snad se to napraví.. Od toho tu snad tato diskuse je, ne? Na přímý popud dopisem s tím mazáním starých objednávek jsem ale obdržel kdysi jen mlhavou a nic neřešící odpověď.. tak snad nejsem sám, kdo by řešení ocenil! Jinak samosebou za existenci těchto stránek veliké díky.. vše jinak funguje, jak má:)
9
Nestydatka
Taky se přidávám, možnost smazat objednávky a nechat jen hodnocení by byla bezvadná.