Live video chat

Koklo03
Zdravím, chtěl bych se zeptat adminů, zda je v plánu zavedení něčeho jako je live video chat.
Koklo03
Myslel jsem to spíš formou “hovoru”. Zákazník by si zaplatil službu a slečna by s nim mohla mít něco jako videocall. V žádném případě jsem nemyslel nic podobného live chatům, kde je slečna permanentně před kamerou a čeká na příspěvky chlapů.
Zobrazit 7 odpovědí
DiNuvo
Jsem po delší době pročetl to vlákno a na jednotlivé reakce odpovídat nebudu - většinou bych psal ty stejné argumenty pořád dokola, neb se motáte v kruhu. Jediný, co se nijak neprobírá (což se divím, protože jsem na to poukázal hned na začátku) je, že zdaleka se nemusíme bavit jen o tom, že holky by dělaly streamy. Spousta webek je jen koukacích. Jsem přesvědčenej o tom, že by se našlo spousty prodávajícíh a kupujících, kde by na webce byl zákazník. Stejně tak by i pro nás - zákazníky bylo mnohdy pohodlnější moci odpovědět hlasovkou, než to datlovat.
Zobrazit 1 odpověď
blue86
Pokiaľ vás to tak veľmi drása, tak napíšte priamo KM, nemá absolútne zmysel sa hádať v komentároch, nikto z KM nereaguje, takže je blbosť hádať sa, čo bude a čo nie, bez vedenia :DD
Monči_čák
Navrhuji malý průzkum trhu. Kdo je tady pro livechat tak ať dá pod koment palec nahoru a kdo proti ať dá palec dolů.🤔
Zobrazit 2 odpovědi
DiNuvo
Tady nejsou zatím v chatu ani hlasovky, takže si asi počkáme 😅 Jinak, holky, co to odmítají (jejich vec) jen přichází o tržby, který dostávají holky jinde. 🤷‍♂️
Zobrazit 38 odpovědí
KetrinF
Já se jako prodávající zastanou km. Nikdy a doufám že to nikdy nebude. Je fajn jak to je.
Zobrazit 19 odpovědí
Monči_čák
Je tady spousta skvělých holek s kterými se můžeš domluvit na videu na přání kde tě můžou oslovovat jak budeš chtít a rozdíl mezi předtočeným videem a live nemusí být tak velký a ještě jako bonus ti video zůstane ve tvé sbírce.
errorlevel
Není, nekolikrát to říkali.