Levnější fotky/videa
NožičkyProTebe
Ahojky, co byste řekli na fotečky či videa levnější než minimální cena, tj. 99 korun?
Občas chce slečna zveřejnit třeba jen minutové video anebo pár nenáročných foteček, a 99 je ve výsledku poměrně velká částka.
Sama prodávám většinu věcí za 99 a u něčeho mi to přijde až příliš. Jenže snížit to už nejde a dávat nějaká videa či fotky k sobě do jednoho "balíčku" není vždy řešením...
Řekla bych, že kdyby byla možnost prodávat a kupovat i za takových 50 nebo klidně i 30 korun, slečny by ve výsledku mohly vydělat stejně nebo dokonce více, protože by bylo i více zájemců... A kupující by samozřejmě ušetřili na jednotlivých objednávkách a mohli by si jich koupit víc, popřípadě by tolik neváhali, zda jim taková částka za půl minuty dlouhé video nebo pět fotek stojí... Co na to říkáte? 💓
3
Osobně proti tomu nejsem, ať si každý dá takovou cenu, která odpovídá jeho.... přístupu.
Mě osobně přijde třeba vůbec posílání nahych fotek za jakoukoliv cenu levné a myslím si, že každá žena by měla mít nějakou hrdost a ne posílat sve nahé fotky za 99 Kč, zájemci? Ano, jsou. Ale já osobně bych se na sebe nemohla ani podívat potom a připadala bych si jako ku*rwa... a ještě k tomu laciná 🙂 ani u fotek "zahalenych" nebo "obyčejných" jako jsou nožičky nebo sukně vidím nějakou cenu za práci, nějaký čas tomu věnujes a nějakou "cenu" taky máš 🙂
Ale proti gustu... 🙂