kratsi doba na platbu

domina.madam
Můj profil Moje nabídky
ze by zakaznik musel zaplatit treba do 24 hodin nebo treba 50 hodin a jinak smula aby treba 10 dni neblokovali zbozi a pak daj storno
8

Doba rezervace nabídky je nastavena na 7 kalendářních dní po datu vytvoření objednávky zákazníkem. Rezervaci v případě nezaplacení stornujeme následující pracovní den po jejím uplynutí. Pokud je tedy objednávka vytvořena například dnes 13.5. od zítřka se počítá 7 dní rezervace (tedy končí 20.5.). Není li objednávka zaplacena, bude následující pracovní den - 21.5. stornována. Pokud však objednávka bude vytvořena v pátek, plus následujících sedm dní je opět pátek, zrušena bude při nezaplacení následující pracovní den - tedy v pondělí. Zde je doba prodloužena víkendem (případně ještě státním svátkem). V současné době neplánujeme nastavení rezervace měnit.
Rezervaci předmětu držíme i po smazání účtu zákazníka, protože to tak hodně zákazníků dělá záměrně. Účet si vytvoří pouze pro danou objednávku a pak ho zruší, aby nebyli registrováni na portálu s fetish tématikou. Většina těchto zákazníků objednávku následně normálně zaplatí (podle našich analýz je to 80 %). Může to pro vás být matoucí, když nyní vidíte smazání účtu zákazníka ve svém chatu. Tento postup však zákazníci praktikují již od vzniku našeho portálu, jen se informace o něm nedostali až k vám.

Kdybychom to udělali přijdeme nejen o hodně zákazníků, ale budeme mít i spoustu problémů s řešením plateb, které přišly až po stornu objednávky.
Do 24h zaplatí pouze 32% zákazníků. Mezi 24h a 48h zaplatí dalších 40% zákazníků. Zbývajících 28% zaplatí později než za 48h. O všechny tyto bychom přišli.
Vždy je to o hledání správného rovnováhy mezi "spokojený zákazník" a "spokojená prodávající". Počet Vašich nabídek nijak neomezujeme - i kvůli těmto případům.

Bernadette
Ano to by bylo fajn.
Taky se mi stalo, že jsem měla tÝden v rezervaci zboží a pak nic.
Taky jsem pro kratší dobu rezervace 👌

domina.madam
nebo ze by kdo co chce ihned on line to zaplatil a je zadne dlohe blokace a spekulace oni vypisuji dva dny a pak dojde storno po 10 dnech to je silene