Kopírování obsahu u nabídky

Irenka
Kalhotkomat je fajn, ale nelíbí se mi, že nejde blokovat kopírování obsahu u nabídek. Na jednu stranu je to k smíchu, že nová slečna si zkopíruje celý můj text do své nabídky, ( jako by neměla svůj nápad jak upoutat zákazníka ), na druhou stranu mi to fakt vadí. Ať si každá slečna vloží nabídky dle sebe a neopičí se po druhých 😁 Vypadá to i vůči zákazníkům divně, když si přečtou stejný text u nabídky od dvou různých slečen. Já vím, nemáme zde autorská práva a každá se může opičit po každé, ale stejně to vypadá divně. Takže prosím nové slečny aby se neopičily a při vkládání nových nabídek používaly svou hlavu. Děkuji. Iren
Mirek (admin)
Rádi bychom vám v tomto pomohli... ale bohužel nás nenapadá jednoduché řešení. Problémy: 1. vyhodnocovat, která slečna měla text napsaný jako první - ta, která jako poslední svůj text uložila? ta která má starší profil? 2. porovnávat, jestli jde opravdu o kopii - pár slov vs. věta vs. více vět; inspirace textem... porovnávat manuálně? algoritmem? 3. když zjistíme, že někdo zkopíroval, co potom? smazání profilu? co když jinak slečna spolehlivě prodává a zákazníci ji mají rádi? Složitost vs. četnost tohoto problému bohužel posouvá v prioritizaci dolů...
Zobrazit 2 odpovědi
Leia Organa
Jj, to je pořád dokola. 🙄🤦🏻‍♀️Taky tu mám jednu dominatní princeznu co nevymyslí nic navíc. Ale kopírovat úplně celý text bych nahlásila. 🤷🏻‍♀️ Už mě to nebaví řešit dokola.
Zobrazit 2 odpovědi
Irenka
A pokud to čte nová slečna MonikaSm tak ať se nad sebou zamyslí a nekopíruje to co zde vložím já. Děkuji
Zobrazit 1 odpověď