Kontaktování prodejkyň

meowmeow
Zdravím, zajímalo by mne, proč se nemohou prodávající mezi sebou kontaktovat? Osobně mám občas zájem zde něco nakoupit, ale odradí mne od toho potřeba založení si profilu uzpůsobenému nákupu. I my slečny máme svoje tajné choutky.
Samozřejmě mimo to by některé z nás uvítaly i sdílení zkušeností a myslím si, že by přidání možnosti kontaktovat ostatní slečny z pozice prodejkyně by mohla být užitečná.
1

Obnovuji tohle téma: https://www.kalhotkomat.cz/eroticke-povidky/muj-prvni-nakup-na-kalhotkomatu-1292
zjednodušte mi nákupy, prosím. Proč nemůžu sortiment zde zakoupit, přestože ho veškerý volně vidím? :(((
Dneska jsem chtěla koupit video, ale nekoupím. Proč bych se měla vydávat za chlapa?

Terinka009
Diky Bohu, ze to neni mozne. Jsem za to hodne moc rada. Stejne tak, ze zakaznici si nemuzou vzajemne psat. Ne, ze by tady nebyly super slecny, ale bohate staci par pipin a jelo by to. Zazili jsme tady dost neprijemne kauzy, i rasisticke a tohle by tomu vazne neprospelo.

Lady666
Jednoduchá odpověď, co by se stalo kdyby jsme si mohly mezi sebou psát?
Hádky, nadávky, neustále blokace atd. Nedělalo by to dobrotu, ze začátku mého působení zde jsem taky byla pro, ale po tom všem, co se tady dělo a nedělo, jsem ráda, že ta možnost tady není a doufám, že to i tak zůstane. 👍