Kaviár v puse

Pan.Tau
Ahoj, jsem tu po celkem dlouhy dobe a zasnu nad tim, co jsou nektere zdejsi slecny schopny udelat pro penize. Bylo by mozna fajn, upravit zde podminky pro prodej urcitych produktu, jako jsou napr. sliny nebo kalhotky, protoze natoci-li slecna video, ve kterem vykona velkou potrebu, nasledne vytahne "bobek" ze zachoda a strci si ho do pusy, nacez potom nekomu proda napriklad sliny, nebo kalhotky, tak mi to prijde jako pomerne rizikova zalezitost, ktera muze ohrozit nejen zdravi zakaznika, ale taky chod celeho portalu.
trosecnik
Je to tak jak píšeš.Naštěstí jsem tohle neviděl a ani po tom netoužím.Fotky s výkaly atd.je už přespříliš.Za mě si koupit prádélko od slečen a přivonět si mě bohatě stačí.Kvůli tomu tady jsem.A třeba se slečnami si napsat pár řádků s dojmy onoho fetiše.Díky za to děvčata vám všem.
Zobrazit 5 odpovědí
Bernadette
Za mě by jediná sekce toho kaviáru, fakt fekálu měla mít samostatnou sekci ne kvůli mě, ale líp by to zde vše vypadalo 😉 Každej člověk co sem příjde i já kdysi jsem řekla tvl fuj 😀 a může si myslet , že tu jsou jen kaviár a fekál a nemusí tomu zde dát šanci atd ! Každý perverz beru i ten kaviár , ale to 💩 už je fakt do normálních nabídek extrém no 😉 každéj fekálista si bude labužit v té sekci extrém výkalů dala bych tam i ten piss i krev, ikdyz piss mi neva a nechala ho normálně. Hovn* a krev bych dala zvlast 😀 mám zpětné vazby i od lidi co jsem slyšela
Zobrazit 2 odpovědi
Ciburga
Já třeba scat videa zatím nedělám, ale myslím si, že pokud se řeší hygiena, tak bych víc řešila, že pánové olizují kalhotky úplně cizích dam 😂😂. Tady se prodávají výhradně naprosto nehygienické věci a všichni zúčastnění jsou si toho plně vědomi. Vy, kteří soudite ostatní pod záminkou hygieny mě hrozně bavíte. Pokud ale kalhotkomat chce zvýšit bezpečí zákazníků, doporučila bych přidat na profil každé prodávající kolonku "test na HIV, syfilis a herpes", kde když prodávající předloží důkaz negativního testu se jménem (kalhotkomat zná naše celá jména), měly bychom to napsané na profilu i s datem posledního provedeného testu.
Zobrazit 4 odpovědi
Malá Víla
Tak od dotycne nekupuj.
Zobrazit 1 odpověď
errorlevel
Pane Tau, Z medicínského hlediska není zas tak pravděpodobné, že by jste potenciální patogen co máte v zadku, neměl v celém těle a krvi. Pokud jste slabší povaha tak jděte kouzlit jinam, ale dělat databáze "tato slečna měla v puse hovínko" se mi zdá fakt o ničem. Ostatně tyhle diskuse se vedli před desetiletím koem orálu, dnes je to naprosto standardní věc. Btw, viděl jsem v Aláhistánu inzerát "hledáme kuchaře, který nikdy neměl v puse vepřové" :)
Zobrazit 1 odpověď