Kategorie co prodávající nabízí

Brunetty
Hezký den, snad už tím nejsem otravná:-). Když už nejde nás rozdělit podle kategorie nešlo by přidat do profilu co prodávající nabízí a co ne. Pokud na to není místo zrušila bych panny toto je dle mého zbytečnost:-). Každá prodávající by si tam doplnila ...... já bych toho využila. Dle mého muži vůbec nečtou O MĚ. Kupující klikne na prodávající a dozvěděl by se to co mu může nabídnou. Je mi líto, že pak musím kupující odmítnout jen proto, že to nenabízím a oni jsou z toho smutní. Pánové mrkněte co u mě nemůžete mít než mi napíšete. Neberte to nějak zle nejsem nějak namyšlená prostě tyto služby bych neuměla a bylo by to nakonec trapné pro oba. Pokud ti půjde pouze o fetiš tam budeš maximálně spokojený mrkni na recenze. Nepište mi ani pokud jste zmrdi, čuráci a jiné jak Vás tu slečny/ ženy oslovují v nabídkách. Neuměla bych s tebou takto komunikovat. Líbí se mi ,když je muž submisivní, ale bez těchto doplňků.
Lily25
Takové kategorie u profilu by mohly být fajn. Je pravda, že já mám popisek hodně rozsáhlý a těžko říct, kdo ho pečlivě čte. A souhlasím, že kategorie panna mi přijde také zbytečná. Je jich tu menšina a těžko se to dá nějak dokázat, zda nejde jen o obchodní tah. :D