Kalhotkomat nebo charita

Krtecek
Zdravím. Ze začátku to tu bylo super, ale teď mi připadá že je to tu spíše charita než prodej použitého prádla. Měli by jste to tu zakázat pokud se nejedná přímo o prodej použitého prádla. Myslím si že už ta charita odradila mnoho zákazníků.
7

PrsaticeE
Kdyz nechceš koukat na sponzorství a chceš koupit kalhotky, tak si nastav sekci kalhotky. Pokud kalhotkomat zde dal sekci sponzorství, tak slečny využívají i možnost této inzerce. Jsou totiž muži, kteří rádi ženám kupují dárky a může si zde vybrat ženu, které koupi, to co si ona přeje.

Terinka009
Prispevek vubec nechapu. At si kazdy zakaznik vybere o co ma zajem. Naopak je super, ze je to tady tak pestre. Ano, nektere to s tim sponzoringem prehani, ale to prece neznamena, ze si nemuzu nakoupit od jine. Ja mam napriklad v nabidce temer 100 kalhotek a dalsi mam doma nachystane, jeste nepridane. Uz davno je tady spousta zakazniku co nakupuji neco jineho nez kalhotky. Mam pravidelneho odberatele, ktery ma zaplaceno kalhotky pomalu do leta, ale i presto uz se jich tolik neprodava jako drive. Naopak frci chaty, videa a ruzne jine nabidky. A je to super, kazdy neni na to cichat ke kalhotkam. Jsou tu filtry a klidne jich najdu tisic tech kalhotek, staci pouzit filtr. Takze tvrdit, ze te nebavi hledat je jen lenost. Za me super, at si kazda dela charitu jakou chce, sam zakaznik se rozhodne, zda u ni nakoupi nebo ne. Za me prispevek mimo, obzvlast od nekoho, kdo nakoupi jednou za dva mesice. Jsou tu mistri, co udelali 400 objednavek a z toho bylo kalhotek par. A neni jich malo.

Blbost, nekoupil jsem jediné kalhotky a prece utratil skoro 100k.
Ale vím co jsi chtěl říct a v tom tě chápu. Některá děvčata mají prorfolio nastavený jako "dej dej dej, přidej, 50k na dovolenou".
Mně se to zdá trapný. Už protože počty nákupů jsou vždy velká nula a takové děvče po měsíci buď zmoudří nebo mizí :)
To je daň za publicitu km. Umím s tím žít jen se tomu směju.

Deisy
Úplně tě chápu 🤗💋
Njn časy se mění a teď záleží jak se k tomu zakladatelé stránek postaví. Možná by bylo dobré na to udělat zvlášť kategorii jako je kategorie na videa...

Harmony Marťa
Jaká charita? Kalhotek je tu víc než dost. A vychcaní jsou i někteří zákazníci