Jak zabránit konkrétnímu profilu v nákupu

Ciburga
Dobrý den. Nevím, jestli je tu taková možnost, ale ráda bych zabránila konkrétnímu pánovi v tom, aby ode mě nakupoval. Pokud zvolí fyzický produkt nebo chat, vím, že mám možnost objednávku zrušit, ale jak to udělat, aby nemohl koupit audio, video, fotky, sponzorství atd.? Jde o to, že mi je velice nepříjemná představa, že tento konkrétní člověk bude mít přístup k mým nabídkám, ale přesto mě to tu baví a nechci všechny nabídky dávat soukromě. Děkuji předem
Bernadette
Rozhodně pomáhá nebrat si věcí osobně 🙂 úplně zabanovat a nabourat nějakého drsňáka nepůjde , aby nemohl nic (to si myslím) Bylo by to občas fajn, ale jak jsem psala nebrat si to osobně no a soustředit se na jiné ty které se nám líbí a jeho prostě nechat žít , najde si jinou oběť.
Janac
Hezký den všichni zde nejsou milí a zábavní.. stejné jak v reálu. Pokud má někdo potřebu zde někoho hanit a osočovat tak zde nemá co dělat.. je to stránka pro zábavu a ne pro komplexy 😉 třeba to dotyčný pán pochopí 😉
Zobrazit 2 odpovědi
vlhkacarinka
Uz jsem se na to tazala KM, ale bohuzel mi bylo receno, ze zablokovanim profilu, me nemuze dotycny pouze kontaktovat, jinak muze mit nahled na vse + nakupovat a nic s tim nejde delat..:(
MrsZizy
Uvazuju ciste logicky, ale i kdyz zablokujes nejakym zpusobem jeden profil, v minute muze zalozit novy. Tohle si jinak nez soukromyma nabidkama, myslim si, nezajistis.
Zobrazit 2 odpovědi