Jak posílat piss a kaviár

Adin
Ahoj, tak mě napadlo, pokud zde někdy bude zase možnost posílat piss, kaviár a pod. šlo by jako takové "opatření" před vylitím zásilky a znehodnocení ostatních balíků u přepravce udělat, že by se před odesláním musela poslat fotografie, jak je zásilka zabalena správcům na schválení? Aby se předešlo alespoň hodně nedobře zabaleným zásilkám tohodle typu. Vím, že kaviár, piss a jiné tekutiny se posílat nesmí, tohle je jen takový můj typ, pokud se uvažuje v blízké budoucnosti o znovu povolení.
Cruella
Mě jediné, co napadá, tak nějaká soukromá dovážková služba od Kalhotkomatu přímo. 😁 Prostě pár aut se speciálně zaučenými řidiči na určité okruhy, kde by se při určitém počtu objednávek udělal svoz z určitého místa - pár měst, kde to slečny anonymně zanechají, a následně to auta dovezou zase na nějaká konkrétní místa nebo si to předají řidiči z určitých obvodů, kde si to kupující anonymně vyzvednou. 😁 Ale to by bylo moc práce, zařizování atp., že by to muselo být extra zpoplatněno, aby se to KM vyplatilo. To by bylo už vážně jen pro speciální zájemce, kteří mají velkou zálibu a třeba i nějakou favoritku, bohužel ale z jiného kraje apod. 😁
Zobrazit 7 odpovědí
Lady666
Jako nápad dobrý, ale jak píšou holky, na fotce nikdy přesně nepoznáš, jak dobře je zboží zabalené. Škoda, že to tady před 2roky někdo po*ral, s tím už se nic nenadělá. Snad někdy v budoucnu admini něco vymyslí a znovu se obnoví posílání. 👍
Zobrazit 2 odpovědi
oh.baby88
Ahoj, upřímně si myslím, že fotka nemá žádný vliv na bezproblémové doručení balíčku. Na fotce může lahvička vypadat dokonale, ale ve skutečnosti může být špatně utažená apod.. a to si admini těžko vemou na triko. Je to moc riskantní a nestojí to za to. Pokud má někdo skutečně zájem o toto zboží, tak se může domluvit s prodávající na zanechání zásilky někde - anonymně. Je nás tu hodně po celé ČR i SK😉
Zobrazit 1 odpověď
Anonymníkráska
Ahoj, nikde jsem nezaznamenala, že by se nějaký admin vyjádřil s tím, že by to bylo možné, tudíž to je úplně zbytečné vlákno 😉.
Zobrazit 1 odpověď
Terinka009
Myslim, ze navrhu tady bylo uz hodne a nikdy to neproslo a take myslim, ze se vubec ani neuvazuje o povoleni v blizke budoucnosti. Nejspis uz to nikdy ani nepujde. Je potreba to respektovat. Ja napriklad nemam problem delat rozvoz. Pokud si zakaznik priplati, dovezu kamkoliv. Dvakrat jsem vezla z Moravy az do Prahy a zakaznik byl nadseny. Mam staleho zakaznika, kteremu to vozim a zanecham na neznamem miste. Je to skoda, ze to nelze posilat, na druhou stranu chapu riziko a respektuji to.
Zobrazit 3 odpovědi